Auto Prof verplaatst naar 8, 9 en 10 februari 2022

GORINCHEM – De vakbeurs Auto Prof die gepland stond op 9, 10 en 11 februari 2021 in Evenementenhal Gorinchem, wordt vanwege Covid-19 verplaatst naar 8, 9 en 10 februari 2022. Hiermee luistert beursorganisator Easyfairs uitdrukkelijk naar de stem van de exposanten en bezoekers. De eerstvolgende editie van Auto Prof is op 8, 9 en 10 februari 2022 in Evenementenhal Gorinchem.

Verplaatsing
“We verwachten dat er in het nieuwe jaar weer beurzen mogen plaatsvinden, maar tegelijkertijd verwachten wij ook dat de maatregelen die gericht zijn op zo min mogelijk persoonlijke contacten en reisbewegingen voorlopig nog van kracht blijven. Deze maatregelen geven te veel zorgen over de komst van bezoekers en de gezondheid van de exposanten, bezoekers en eigen medewerkers. “Het sentiment onder exposanten is in de afgelopen periode ook duidelijk veranderd. We luisteren naar onze exposanten en hebben besloten deze editie van Auto Prof te verplaatsen. Tot voor kort waren er twee edities Auto Prof per jaar. Op verzoek van de branche is dit teruggebracht naar één editie per jaar. We hebben nu de beurs verplaatst naar volgend jaar februari, omdat de beurs ten behoeve van de markt in het voorjaar het beste tot zijn recht”, aldus Bianca van Grinsven namens Easyfairs.

Team
Met de lancering van het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl is de vakbeurs recentelijk in een geheel nieuw jasje gestoken. Van Grinsven: “Dat zou ook zichtbaar zijn geweest op de beursvloer, maar daarvoor moeten we nog even geduld hebben. We hebben al wel veel positieve reacties ontvangen op de nieuwe huisstijl, met name de herkenbaarheid en de frisse uitstraling wordt gewaardeerd. Verder willen wij namens het team alle exposanten, bezoekers en betrokken partijen bedanken voor hun loyaliteit en begrip omtrent de verplaatsing.”

Over Auto Prof
Auto Prof is de plek om in contact te komen met automotive professionals zoals autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats. Tijdens dit driedaagse netwerk- en kennisevent ligt de focus op actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de branche. Professionals uit alle segmenten van de automotive- en schadeherstelbranche presenteren zich hier, ontmoeten hun relaties en leren alles over thema’s als: APK, slimmer diagnosestellen, duurzaam ondernemerschap en nieuwe technologische ontwikkelingen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top