Smart Badge

Maak kennis met de Smart Badge technologie!

Vanaf komende editie van Auto Prof wordt het voor jou nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens je beursbezoek. Door de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ kun je op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt. 

Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de stands die je gescand hebt direct in je mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek naar je doorgestuurd. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie je verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kun je wel relevante informatie verzamelen. 

Met de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ loop je daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was je beursbezoek nog nooit!

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met je badge

Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid.

2. Je ontvangt later op de dag alle verzamelde exposanteninformatie

Aan het einde van de beursdag ontvang je de door jou verzamelde informatie in je mailbox.

De voordelen van je smart badge

Je badge is je virtuele draagtas tijdens je beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

Je weet precies welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van je bezoek.

Geen spam. Je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin je interesse hebt getoond.

Je wisselt je digitale visitekaartje uit met de exposanten die je hebt bezocht tijdens je beursbezoek.

Scroll naar top