COVID-19

Maatregelen voor bezoekers

COVID-19 maatregelen voor bezoekers

Evenementenhal Gorinchem wordt door de lokale autoriteiten gezien als zogeheten doorstroomlocatie. Hierdoor geldt er geen maximale groepsgrootte en hebben wij groen licht gekregen om onze activiteiten conform de richtlijnen door te laten gaan. We zijn blij dat we u weer mogen ontvangen. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Voorafgaand aan uw bezoek

Voorafgaand aan uw bezoek nemen wij de volgende maatregelen in acht:

smart badge

Online registratie

Registreer u voor elk event, registratie op het event is niet langer mogelijk. U kunt de bevestigingsmail met uw toegangscode uitprinten of meebrengen op uw smartphone. Uw barcode zal gescand worden bij één van de (touchless) scanning balies.

tijdslot

REGISTRATIE VIA TIJDSLOT

Voor bepaalde events zult u tijdens de registratie van uw ticket een specifiek tijdslot voor uw bezoek moeten kiezen. Enkel op die manier kunnen de social distancing regels gerespecteerd worden.

exhibitor activation

Online voorbereiding

Via de website van onze events kunt u uw bezoek zo efficiënt mogelijk voorbereiden. U kunt de exposantenlijst en het content programma raadplegen en vooraf inplannen welke bedrijven en producten u wilt zien en welke kennissessies u wilt volgen.

blijf thuis met klachten

Voelt u zich ziek, blijf dan thuis

Hoe graag we u ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen u om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien u zich ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan a.u.b. thuis.

Tijdens uw bezoek

Tijdens uw bezoek nemen wij de volgende maatregelen in acht:

1,5 meter

Social distancing

Wij vragen u vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

no physical contact

Vermijd fysiek contact

Er mag geen lichamelijk contact zijn bij de begroeting: geen handen geven en niet kussen.

crowd density

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

schoonmaak

Desinfectie

Tijdens onze events zullen oppervlaktes gereinigd worden met ontsmettingsmiddel. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen regelmatig gedesinfecteerd worden. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen.

desinfectie

Handhygiëne

Desinfecterende handgel zal overal op het event en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. Ontsmet uw handen regelmatig!

cashless betalen

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel betalingen via pinpas of creditcard in onze Easyfairs eventlocaties.

looprichting

Looplijnen

Indien gangpaden voldoende breed zijn om bezoekers in beide richtingen toe te laten, vragen wij u de looplijnen te respecteren die de looprichting aangeven.

voorverpakt eten en drinken

Eten & drinken

Zoals u van ons gewend bent, zal er voldoende eten en drinken verkrijgbaar zijn in onze hallen en op onze events. Wij verzoeken u vriendelijk om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij horecapunten.

plexiglas

Plexiglas schermen

Er worden plexiglas schermen geplaatst bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het event.


maximum capaciteit

Maximum capaciteit in conferentiezalen

In conferentiezalen zal er steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen in acht genomen worden. Dit betekent dat de capaciteit per zaal beperkt is, dus kom op tijd.

smart badge

Smart Badge contactloze technologie

Onze Smart Badge technologie is niet alleen handig, het is ook een heel veilige manier om onze events te bezoeken. Via uw badge kunt u elektronisch product- en bedrijfsinformatie opvragen, zonder enig fysiek contact.

mondkapjes

mondkapjes

Voor uw veiligheid dragen alle medewerkers van Easyfairs en Evenementenhal een mondkapje. Wij adviseren u hetzelfde te doen en gebruik te maken van de mondkapjes die gratis beschikbaar worden gesteld.

Alle informatie kunt u in de flyer nog eens nalezen

easy visit
Scroll naar top