Buren Hallum levert nu ook Jeep, Chrysler, Dodge en Ram onderdelen

Beschrijving

JEEP, CHRYSLER, DODGE, RAM ONDERDELEN

Buren Hallum is al meer dan 30 jaar een toonaangevende leverancier van auto onderdelen voor de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia en Abarth. Maar wij leveren nu ook Jeep, Chrysler, Dodge en Ram onderdelen. Voor deze merken hebben wij in ons ruime magazijn een compleet aanbod aan onderdelen op voorraad. Het productaanbod bestaat uit zowel originele als eerste montage onderdelen.

Als officiële leverancier van Magneti Marelli en Eni kan Buren Hallum onderdelen leveren van originele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook bekende topmerken zoals Dayco, Clean Filters en TRW. Brink trekhaken zijn vertegenwoordigd in ons productgamma.

Hoewel wij specialist zijn in onderdelen voor Italiaanse automerken, kunnen wij ook Magneti Marelli onderdelen, Brink trekhaken, Eni Smeermiddelen en kabelreparatiesets voor andere merken leveren. Deze onderdelen bestellen wij rechtstreeks bij onze leveranciers. Deze zijn vaak snel te leveren. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top