Hygiëne en Veiligheid

Beschrijving

Met een jarenlange internationale ervaring heeft Mesa Coatings vloersystemen ontwikkeld die uitstekend toepasbaar zijn binnen de automotive- en carwash industrie.

Een aantal voordelen op een rijtje van ons Mesa Fast systeem:
Profiteer met onze vloercoatings voor de automotive en carwash van belangrijke voordelen. Voldoe netjes aan de strikte richtlijnen of garandeer de ideale vloer om zonder zorgen op te kunnen werken:

Chemisch bestendig:
Uitstekende bestendigheid tegen chemicaliën, logen en oliën. Ideaal in werkplaats en carwash en handig om de vloer regelmatig intensief grondig te kunnen reinigen.

Anti-slip:
Een veilige keuze dankzij de afwerking met anti-slip. Voorkom uitglijden op plaatsen waar oliën op de vloer komen in de werkplaats en zelfs in natte delen in de carwash.

Volledig vloeistofdicht:
Voldoe aan strenge eisen aan de vloer en voorkom dat vloeistoffen in de bodem kunnen doordringen.

100% hygiënisch:
Makkelijk te reinigen, omdat randen en naden ontbreken. De ideale vloer om grondig schoon te maken en te houden.

In 1 dag gelegd:
Snel gelegd, zodat u binnen 1 dag weer aan de slag kunt. Wij voorkomen dat u lang dicht moet of een tijdje niet kunt werken.

Op het Mesa Fast vloersysteem is er een AgBB verklaring van toepassing waarbij de vloer volledig emissievrij is. Kwaliteit van de hars is geborgd door een Kiwa certificaat.

Mesa Coatings heeft een team van experts klaar staan om een passende oplossing te bieden voor uw project. Daarna zal het team van circa. 55 vakmensen zorg dragen voor een professionele uitvoering.

Wilt u meer informatie voor uw project? Bekijk onze website: mesa-coatings.eu of bezoek onze stand op de AutoProf B117 , waar onze specialisten u te woord zullen staan.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top