365 Dagen Mobiel
365 Dagen Mobiel

365 Dagen Mobiel

Over ons

365 Dagen Mobiel helpt mensen om 365 dagen per jaar mobiel te zijn met hun voertuig. Dat doen we door autobedrijven te ondersteunen bij het aanbieden van onderhoudsabonnementen aan hun klanten door middel van software, marketing en sales support.

Wat zijn onderhoudsabonnementen?

Onderhoudsabonnementen zijn een ideaal middel om te bouwen aan langdurige relaties met klanten. Mensen die een abonnement afsluiten doen dat vaak voor meerdere jaren en worden loyale en tevreden klanten. Doordat je een maandelijkse inkomensstroom genereert, hoef je nooit meer zorgen te maken over vaste lasten. En omdat je vooruit inplant, krijg je vanzelf een strakke efficiënte werkplaatsplanning. Het is daarnaast een ideaal middel om meer omzet te genereren door aanvullende modules zoals airco-service, remservice en ruitenwissers ook op te nemen in het abonnement.

Hoe werkt het?

We ondersteunen autobedrijven met software, marketing en sales support. Met onze software sluit je heel makkelijk abonnementen af. Met het overzicht van alle contactmomenten maak je een efficiënte werkplaatsplanning en daarnaast zorgt de software automatisch voor de maandelijkse incasso & notificaties bij klanten. Het gebruik van onze software is gratis en het maandelijkse abonnementsgeld ontvang je rechtstreeks op je eigen bankrening. Jij houdt volledig de regie over hoe je abonnementen inzet binnen je bedrijf, zo bepaal je altijd alle prijzen zelf samen met de klant.

Ook ondersteunen we autobedrijven op het gebied van marketing. We bieden flyers, vouchers, banners, e-mailmarketing, websitepagina’s en meer die we allemaal in de huisstijl van jouw bedrijf maken. Zo blijven klanten jouw bedrijf herkennen en behoudt je je eigen identiteit .

Doordat we al een aantal jaar ervaring hebben met het aanbieden van onderhoudsabonnementen kunnen we je daarnaast altijd helpen en je hebt altijd direct contact met ons.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top