ACPS Automotive

Over ons

ACPS Automotive is marktleider van ORIS-trekhaken voor personenauto’s, SUV’s en bestelwagens. Het bedrijf staat voor technologische innovaties en streeft ernaar om hiermee nieuwe markten te creeren. Met meer dan 150 patenten staat het bedrijf voor haar onderscheidende, innoverende cultuur.

ACPS Automotive stelt normen op als ontwikkelaar en producent van transportoplossingen, op het hoofdkantoor in Markgröningen en op 10 locaties wereldwijd. Klanten profiteren hiervan, de internationale automobielindustrie in de Oorspronkelijke Equipment sector, dealers, garagehouders en eindverbruikers in de aftermarket. Ze vertrouwen op trekhaken en fietsendragers van het merk ORIS.

Opgericht in 1955 in Möglingen bij Stuttgart en bekend onder de merknaam ORIS, heeft ACPS Automotive momenteel ongeveer 2.000 medewerkers. Door de ontwikkeling van talrijke innovaties heeft het bedrijf de markt voor trekhaken resoluut vormgegeven. Al in de jaren zeventig ontwikkelde ORIS ‘s werelds eerste afneembare trekhaak met veel voordelen ten opzichte van de voorheen uitsluitend vaste uitvoeringen. In de vroege jaren 2000 creëerde het bedrijf een nieuwe standaard met de eerste mechanisch wegdraaiende trekhaak. In 2010 volgde een verdere innovatie: de eerste volledig elektrisch wegdraaiende trekhaak voor maximaal comfort en veiligheid.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top