ACtronics BV

Over ons

ACtronics is sinds 2005 actief als revisie-expert van elektronische auto-onderdelen. Met meerdere vestigingen verspreid over Europa en een internationaal Customer Service team kunnen we onze klanten snel een passende revisie-oplossing aanbieden voor een enorm aantal verschillende producten: van (ABS) ECU’s tot instrumentenclusters, van turbo-actuatoren tot TCU’s.

Onze innovatieve werk- en denkwijze heeft ons enorm geholpen om uit te groeien tot Europees marktleider. Daarbij zijn kosten noch moeite gespaard. Denk bijvoorbeeld aan ons in eigen huis ontwikkelde simulatieplatform Vision 6. Deze hardware helpt ons bij het lokaliseren van storingen c.q. defecten. Ook het uitvoeren van duurtesten is hiermee mogelijk. Daarnaast bestuderen we de producten uitvoerig, voordat we deze opnemen in ons assortiment: we zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit van een onderdeel te verhogen en daarmee de levensduur te verlengen. Daar ligt volgens ons dan ook het verschil tussen reparatie en revisie: bij revisie worden werkelijk alle zwakke punten behandeld en dus niet alleen dat ene defect.

We geven je graag een kijkje in het revisieproces zoals dat bij ACtronics wordt uitgevoerd. Hiermee denken we je meer begrip bij te brengen van de technieken die in een modern elektronisch auto-onderdeel gebruikt worden en hoe we bij ACtronics met deze technieken omgaan. Bovendien kunnen deze nieuwe inzichten echt helpen bij het diagnose stellen in de werkplaats: met meer begrip van de techniek in een component kun je eenvoudiger conclusies trekken.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een project dat het revisieproces naar een nieuw niveau zal tillen. De oplevering wordt verwacht in Q1 2020. We willen natuurlijk nog niet alle geheimen prijsgeven, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten: ‘automatisering’ is het sleutelwoord. De verwachtingen zijn hoog, want deze nieuwe werkwijze zal een internationale primeur zijn binnen de revisiebranche.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Reviseur Solderen

Reviseur Solderen

Als reviseur ben je verantwoordelijk voor het reviseren van elektronische auto-onderdelen; (de)monteren, schoonhouden en solderen van diverse elektronische componenten. Daarnaast voer je de eindcontroles uit aan de onderdelen en rapporteer je het procesverloop. Hierbij houd je de doorlooptijd van onze producten scherp in de gaten.

Samen met jouw collega’s bepaal je binnen gestelde kaders en richtlijnen de werkverdeling. Je draagt bij aan het verbeteren van het werkproces.

Lees verder »
Reviseur Bond

Reviseur Bond

Als reviseur ben je verantwoordelijk voor het reviseren van elektronische auto-onderdelen; (de)monteren, schoonhouden en bonden van diverse elektronische componenten. Daarnaast voer je de eindcontroles uit aan de onderdelen en rapporteer je het procesverloop. Hierbij houd je de doorlooptijd van onze producten scherp in de gaten.

Samen met jouw collega’s bepaal je binnen gestelde kaders en richtlijnen de werkverdeling. Je draagt bij aan het verbeteren van het werkproces.

Lees verder »
Strategisch inkoper – automotive parts

Strategisch inkoper – automotive parts

Strategisch inkoper

Wordt onderdeel van het ACtronics Team, een jonge dynamische onderneming die binnen de automotive industrie de lijnen uitzet op het gebied van elektronica revisie. Als topspeler in Europa bewegen we ons in internationale markten en weten we vele garagehouders en dealers aan ons te binden voor hun dagelijkse revisie werkzaamheden.

Dit gebeurt aan de hand van een strak proces waarin supply chain management een bijzonder belangrijke rol speelt. Het optimaal afstemmen van onze inkoop op de product behoefte aan de verkoopzijde vergt goede planning en timing zodat we aan onze klantbeloftes kunnen voldoen.

Lees verder »

Neem contact met ons op