ACtronics BV

Over ons

ACtronics is sinds 2005 actief als revisie-expert van elektronische auto-onderdelen. Met meerdere vestigingen verspreid over Europa en een internationaal Customer Service team kunnen we onze klanten snel een passende revisie-oplossing aanbieden voor een enorm aantal verschillende producten: van (ABS) ECU’s tot instrumentenclusters, van turbo-actuatoren tot TCU’s.

Onze innovatieve werk- en denkwijze heeft ons enorm geholpen om uit te groeien tot Europees marktleider. Daarbij zijn kosten noch moeite gespaard. Denk bijvoorbeeld aan ons in eigen huis ontwikkelde simulatieplatform Vision 6. Deze hardware helpt ons bij het lokaliseren van storingen c.q. defecten. Ook het uitvoeren van duurtesten is hiermee mogelijk. Daarnaast bestuderen we de producten uitvoerig, voordat we deze opnemen in ons assortiment: we zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit van een onderdeel te verhogen en daarmee de levensduur te verlengen. Daar ligt volgens ons dan ook het verschil tussen reparatie en revisie: bij revisie worden werkelijk alle zwakke punten behandeld en dus niet alleen dat ene defect.

We geven je graag een kijkje in het revisieproces zoals dat bij ACtronics wordt uitgevoerd. Hiermee denken we je meer begrip bij te brengen van de technieken die in een modern elektronisch auto-onderdeel gebruikt worden en hoe we bij ACtronics met deze technieken omgaan. Bovendien kunnen deze nieuwe inzichten echt helpen bij het diagnose stellen in de werkplaats: met meer begrip van de techniek in een component kun je eenvoudiger conclusies trekken.

Begin 2021 heeft ACtronics de high-tech revisielijnen voor instrumentenpanelen en ABS-units in gebruik genomen, een echte primeur in de branche. Hiermee zet ACtronics een belangrijke stap richting een volledig geautomatiseerd revisietraject. De onderdelen kunnen door deze nieuwe werkwijze op een constant hoog niveau hersteld worden. De nieuwe revisielijnen zijn slechts het begin van een hele reeks ontwikkelingen die voor de nabije toekomst staan gepland.

Zelf ontwikkelde testapparatuur
Een ander bijzonder feit is dat ACtronics alle testapparatuur in de revisielijnen zelf ontwikkeld heeft, iets wat uniek in deze industrie is. Dankzij deze nieuwe apparatuur is men nog beter in staat om de functionaliteiten van een onderdeel zowel afzonderlijk als gecombineerd te kunnen testen. Denk bijvoorbeeld aan de elektronica én het hydraulisch circuit in een ABS-unit. Edwin Lubbers loopt dan ook met een grote glimlach langs de revisielijnen: “Gaaf hè?”

Gemarkeerd product

Vacatures

cropped-106

Logistiek Medewerker

Wij zoeken een logistiek medewerker om ons team te komen versterken! Word jij onderdeel van het ACtronics Team, een jonge dynamische onderneming die binnen de automotive industrie de lijnen uitzet op het gebied van elektronica revisie? Wil je een bijdrage leveren aan de circulaire economie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren zodat de collega’s van onze logistieke afdeling je in hun team kunnen opnemen!

Als topspeler in Europa bewegen we ons op internationale markten en weten we vele garagehouders en dealers aan ons te binden voor hun dagelijkse revisie werkzaamheden.

Lees verder »
cropped-104

Customer Service medewerker Duitsland

Vind jij het leuk om onze relaties, in de breedste zin van het woord, verder te helpen? Heb je kennis van autotechniek of misschien kom je zelfs wel vanuit de werkplaats. Dan moet je bij ons zijn!

Voor ons Customer Service team Duitsland zijn we namelijk op zoek naar een gedreven, enthousiaste en communicatief vaardige teamgenoot die ons fulltime komt ondersteunen om onze servicepartners in Duitsland te woord te staan. Dit doen we met zijn allen vanuit ons hoofdkantoor in Almelo.

Lees verder »
cropped-102

System Engineer Automotive

Wij zoeken een System Engineer Automotive om ons team te versterken! Word jij onderdeel van het ACtronics team, een jonge dynamische onderneming die binnen de automotive industrie de lijnen uitzet op het gebied van elektronica revisie? Wil je een bijdrage leveren aan de circulaire economie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren zodat de collega’s van de R&D afdeling je in hun team kunnen opnemen! Als topspeler in Europa bewegen we ons op internationale markten en weten we vele garagehouders en dealers aan ons te binden voor hun dagelijkse revisie werkzaamheden.

Lees verder »
cropped-100

Hardware/Mechatronica Engineer

Wij zoeken een Hardware Engineer om ons team te komen versterken!

Word jij onderdeel van het ACtronics Team, een jonge dynamische onderneming die binnen de automotive industrie de lijnen uitzet op het gebied van elektronica revisie? Wil je een bijdrage leveren aan de circulaire economie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren zodat de collega’s van de R&D afdeling je in hun team kunnen opnemen! Als topspeler in Europa bewegen we ons op internationale markten en weten we vele garagehouders en dealers aan ons te binden voor hun dagelijkse revisie werkzaamheden.

Lees verder »
cropped-98

Technisch Specialist Revisie afdeling

Wij zoeken een passievolle techneut om ons team te komen versterken!

Word jij onderdeel van het ACtronics team, een jonge dynamische onderneming die binnen de automotive industrie de lijnen uitzet op het gebied van hightech elektronica revisie? Wil je een bijdrage leveren aan de circulaire economie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren zodat de collega’s van de revisie afdeling je in hun team kunnen opnemen!

Als topspeler in Europa bewegen we ons op internationale markten en weten we vele garagehouders en dealers aan ons te binden voor hun dagelijkse revisie werkzaamheden.

Lees verder »
cropped

Technicus Revisie afdeling Bond

Als reviseur ben je verantwoordelijk voor het reviseren van elektronische auto-onderdelen; (de)monteren, schoonhouden en bonden van diverse elektronische componenten. Daarnaast voer je de eindcontroles uit aan de onderdelen en rapporteer je het procesverloop. Hierbij houd je de doorlooptijd van onze producten scherp in de gaten.

Samen met jouw collega’s bepaal je binnen gestelde kaders en richtlijnen de werkverdeling. Je draagt bij aan het verbeteren van het werkproces.

Lees verder »
cropped-2

Technicus Revisie afdeling solderen

Als reviseur ben je verantwoordelijk voor het reviseren van elektronische auto-onderdelen; (de)monteren, schoonhouden en solderen van diverse elektronische componenten. Daarnaast voer je de eindcontroles uit aan de onderdelen en rapporteer je het procesverloop. Hierbij houd je de doorlooptijd van onze producten scherp in de gaten.

Samen met jouw collega’s bepaal je binnen gestelde kaders en richtlijnen de werkverdeling. Je draagt bij aan het verbeteren van het werkproces.

Lees verder »
cropped-94

Stage- of afstudeeropdracht: ontwikkelen van een corporate website

Wil jij een indrukwekkende website bouwen waar onze bezoekers een WOW gevoel van krijgen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een flexibele en uitdagende stage aan waarbij jij de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om samen met onze designers en developers een nieuwe corporate website te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden.

Je bent verantwoordelijk voor het maken en inrichten van het thema, het bouwen van de site vanaf een lege basis en het aanpassen van de huidige website. Je krijgt daarbij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top