ANWB – MCC Mobiliteit

ANWB – MCC Mobiliteit

Over ons

Werken bij de ANWB betekent werken bij een unieke organisatie. Een organisatie die al meer dan 135 jaar midden in onze samenleving staat. Dan moet je wel kunnen innoveren als geen ander. Dat doen we met zo’n 4.000 collega’s. Of je nu werkt bij de Alarmcentrale, vakanties realiseert, zorgt voor marketing van vrijetijdsproducten of een route-app ontwikkelt. Je bouwt mee aan onze toekomst. Je bent van betekenis. En samen geven we betekenis aan de ANWB.

Het werk van de Wegenwacht gaat over mobiliteit en pechhulp. Maar een wegenwacht heeft niet alleen met auto’s te maken. Het werk raakt ook bestuurders, de mensen. Per jaar lost de ANWB Wegenwacht 1.250.000 pechgevallen op. En elke dag staan door heel Nederland gemiddeld 250 wegenwachten paraat om mensen te helpen met starten, het vervangen van accu’s of banden en veel, heel veel andere technische ongemakken.

Als je als Wegenwacht wil werken, moet dus allereerst technisch heel wat in huis hebben. Maar dat is zeker niet het enige: je bent ook de steun en toeverlaat van mensen in nood. Regelmatig ben je als eerste ter plaatse bij ongelukken en andere stressvolle situaties. Goede sociale vaardigheden en stressbestendigheid zijn dus bijna net zo belangrijk.

Nieuws

Vacatures

Automonteur Wegenwacht – vacatures door heel Nederland!

– Het verhelpen van de meest uiteenlopende technische ongemakken. Dit doe je langs de weg, in de stad of bij mensen voor de deur
– Eerste hulp bieden bij ongevallen en schade
– Het te woord staan en geruststellen van mensen met pech

Als Automonteur Wegenwacht staat jouw vaste auto met telefoon en eigen gereedschap dagelijks voor je klaar in de stalling bij jou in de regio of bij je standplaats. Hierbij bieden wij jou veel vrijheid, flexibiliteit, uitdagend werk en leuke collega`s.

Sta jij al in de startblokken om onze leden weer op weg te helpen? Solliciteer dan direct. Als onderdeel van het selectieproces laat jij aan ons zien op welk niveau je sleutelkennis zit door middel van een technische test.

Zijn wij net zo enthousiast als jij? Dan start je met een startopleiding van één maand via ons eigen opleidingscentrum. De startdatum gaat in overleg, natuurlijk ontvang je dan gewoon je salaris. Goed om te weten: Het opvragen van een VOG hoort bij de sollicitatieprocedure.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top