Autec-VLT Automotive Equipment

Over ons

Autec Automotive Equipment is een specialistische leverancier van hefbruggen voor personenauto’s, aanhangwagens, bestelwagens, bedrijfswagens en AGRI-voertuigen. Ons productprogramma bestaat onder andere uit 2-kolomshefbruggen, schaarhefbruggen, stempelhefbruggen, 4-kolomshefbruggen en mobiele hefkolommen. Daarnaast leveren wij ook nog hefbrugkriks en putkriks.

Autec blinkt uit in het geven van persoonlijk advies en onze klanten kunnen profiteren van een breed assortiment aan hefoplossingen. Onze werkplaatsexperts weten wat er speelt in de werkplaats en zijn ook op de hoogte van toekomstige wetgevingen. Voor elke klant wordt een plan op maat gevormd om zoveel mogelijk werkplekken te creëren en zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Hierdoor zijn klanten van Autec zeker van een efficiënt ingerichte werkplaats die afgestemd is op de werkplaatsactiviteiten.

VLTest zal op deze combistand te bezoeken zijn. VLTest is de verkoop en serviceorganisatie van VLT producten. Wij leveren onder andere remmentestbanken, spelingsdetectoren, ophangingstesters aslastsimulatoren en emissieapparatuur. Met behulp van VLT producten kan een breed scala aan voertuigen getest worden: Motoren, aanhangwagens, personenvoertuigen, bestelwagens, vrachtwagens, trailers en AGRI-voertuigen.

De speerpunten van VLT producten zijn klantvriendelijkheid, kwaliteit/duurzaamheid en testsnelheid. Klanten van VLT verzekeren zich van optimale levensduur van hun apparatuur en lage storingsgraad. Het komt regelmatig voor dat een VLT remmentestbank een levensduur van 35 jaar heeft. Door deze lange levensduur worden de laagste exploitatiekosten (TCO) behaald.

Bij zowel Autec als VL Test Solutions profiteren klanten van een servicedienst met landelijke dekking en wordt 10 jaar garantie geboden bij het afsluiten van een onderhoudscontract op hefbruggen en remmentestbanken.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top