Autoflex

Autoflex

Over ons

De software van Autoflex biedt jou inzicht in de complete administratie, productiviteit en omzet van jouw autobedrijf of garage. Werk online 24/7 in ons softwarepakket, op kantoor of thuis of onderweg!
We hebben verschillende handige modules in Autoflex. Koppel daarnaast je boekhoudsysteem en de grossier van jouw keuze aan ons pakket. We hebben ook een ideale App, zodat je niet alleen via desktop of laptop in Autoflex kunt werken, maar ook vanaf een ipad of telefoon.

Nieuws

Vacatures

accountmanager bij Autoflex

Word jij onze nieuwe accountmanager bij Autoflex?

Werk in het hart van onze organisatie, onderhoud dagelijks contact met bestaande klanten en draag bij aan de groei van een van de grootste software leveranciers in de Nederlandse Automotive branche.

Herken jij je in analytisch vermogen, communicatieve vaardigheden, klantvriendelijkheid en ondernemerschap?
Ontdek onze marktconforme beloningen, flexibele pensioenregeling en een informele werksfeer.

Stuur je motivatie en CV naar pettrie.de.bondt@autoflex.nl.
Join Autoflex – waar samenwerking, plezier en klanttevredenheid centraal staan!

View Jobs Ads »

Full-stack developer: altijd al in de Automotive branche willen werken en daar mooie producten voor wil bouwen? Dan hebben wij een uitdagende baan voor je!

Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het ontwerpen, realiseren en in productie brengen van verbeteringen aan onze mobile/web business-applicaties. Dit betreft alle lagen van onze Autoflex applicatie. Je bewaakt de technische kwaliteit van het systeem.

Jij hebt minimaal twee jaar ervaring als developer, ervaring met frontend programmeertalen als Javascript/Typescript met Angular 2+ of Vue 3+, Git, ervaring met Docker en KuberNetes en SQL en query performance is een pre. Je bent een gedreven, leergierige developer die dagelijks bezig is met de techniek en nieuwe kennis vergaart. Je kunt je balans goed vinden tussen zelfstandig werken en werken in je scrum-team.

We maken graag kennis en vertellen je dan meer over wat je van ons kunt verwachten.

View Jobs Ads »

(ervaren) bedrijfsanalist

We zijn op zoek naar een (ervaren) bedrijfsanalist (ervaring in de Automotive sector is een pré) voor een boeiende opdracht van 1 a 2 dagen per week bij Autoflex in Putten.
Met jouw analytische eigenschappen hopen we dat je een van onze innovatieve producten kunt finetunen en optimaliseren.
Het gaat om het vertalen van complexe data naar KPI’s, grafieken, diagrammen, etc. alles om eenvoudig tot inzichten te komen.
Als jijzelf geïnteresseerd bent of iemand kent die deze uitdaging wil aangaan; kom kennismaken!

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top