Autoflex
Autoflex

Autoflex

Over ons

De software van Autoflex biedt jou inzicht in de complete administratie, productiviteit en omzet van jouw autobedrijf of garage. Werk online 24/7 in ons softwarepakket, op kantoor of thuis of onderweg!
We hebben verschillende handige modules in Autoflex. Koppel daarnaast je boekhoudsysteem en de grossier van jouw keuze aan ons pakket. We hebben ook een ideale App, zodat je niet alleen via desktop of laptop in Autoflex kunt werken, maar ook vanaf een ipad of telefoon.

Nieuws

Innovatie

Innovatie

Wil jij een garage management systeem dat klaar is voor de toekomst maar ook vandaag al beschikbaar. Alles modern in de cloud, direct werken vanuit elke browser. Vol met handige functionaliteit en natuurlijk alle koppelingen die je maar nodig hebt!

Read more »

Vacatures

Full-stack developer

Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het ontwerpen, realiseren en in productie brengen van verbeteringen aan onze mobile/web business-applicaties. Dit betreft alle lagen van onze Autoflex applicatie. Je bewaakt de technische kwaliteit van het systeem.

View Jobs Ads »

Servicedesk medewerker

Als Servicedesk medewerker bij Autoflex B.V. werk je in het hart van de organisatie: de Servicedesk. Jij vindt het een uitdaging om 80% van de meldingen tijdens jouw eerste telefonische contact op te lossen. Dagelijks beantwoordt je functionele vragen over onze software. Je bent goed in het herkennen van vragen, wensen en behoeften van onze gebruikers. Je bent de schakel tussen klanten en je collega’s van consultancy, ontwikkeling en verkoop. Vervolgens weet je onze klanten op een overtuigende en klantvriendelijke manier een passend antwoord te geven. Je bezorgt met jouw service een glimlach op het gezicht van onze klanten!

View Jobs Ads »

Consultant Autoflex

Wij zijn op zoek naar een echte topper. Wil jij op Champions League niveau spelen? Kom dan bij óns werken!
Autoflex is hard op weg om de grootste software leverancier van Nederland te worden in de Automotive branche.

Als Consultant bij Autoflex B.V. werk je in het hart van de organisatie. Dagelijks ondersteun jij onze klanten in het gebruik van onze software. Daarnaast help je onze klanten met de uitbreiding van hun systeem met een van onze modules of sluit je een nieuwe klant aan en zorg je ervoor dat onze nieuwe klant tevreden met onze software aan de slag kan.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top