AVA
AVA

AVA

Over ons

AVA is een toonaangevende internationale leverancier van onderdelen voor motorkoeling en airconditioning met meerdere locaties in Europa. Met meer dan 60 jaar ervaring als thermal specialist in de automotive aftermarket, weet AVA precies wat er speelt in de markt en hoe te voldoen aan de vraag van de klant. Sinds eind 2020 is AVA onderdeel van de Nissens Automotive Group A/S, en beide merken delen de logistieke opzet. Via deze nationale distributiecentra en centrale magazijnen, die strategisch dicht bij de markten liggen, biedt AVA efficiënte lokale diensten.

AVA is aftermarket’s clever choice en biedt een perfect uitgebalanceerd en zeer concurrerend assortiment dat voldoet aan de eisen van de markt. Het geoptimaliseerde productassortiment bestaat uit meer dan 9.000 referenties, een toonaangevend aantal, dat meer dan 29.000 OE-nummers afdekt. Er wordt voortdurend aan het AVA product portfolio gewerkt om er zeker van te zijn dat het aanbod overeenkomt met de vraag vanuit de markt. Dit garandeert een waardevolle hoge wagenparkdekking met een geoptimaliseerd aantal onderdeelnummers voor een efficiënte afhandeling voor klanten.

Alle AVA-onderdelen worden ontwikkeld en getest om te voldoen aan het juiste kwaliteitsniveau – value for money. De technische expertise en vakkennis garanderen goede prestaties en probleemloze installatie voor alle onderdelen.

AVA beschikt over een van de meest uitgebreide catalogus die de meest nauwkeurige productidentificatie garandeert. De hoogwaardige data is zo nauwkeurig dat AVA ‘Certified Data Supplier’ is voor de belangrijkste aanbieders van product data op de markt.

Meer information over AVA en onze producten is te vinden op www.ava-cooling.com

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top