Car Lock Systems BV

Car Lock Systems BV

Over ons

Car Lock Systems biedt automotive bedrijven de snelste service voor originele autosleutels en -sloten op code. Onze voorraad omvat alle automerken, modellen en bouwjaren. Voor 14:00 uur besteld, is morgen in huis.

Car Lock Systems is preferred supplier van ruim 40.000 automotive bedrijven verspreid over heel Europa.

Via een beveiligde login heeft u toegang tot de grootste voorraad autosleutels en -sloten van meer dan 17.000 unieke productreferenties. Maak uw keuze uit een enorme hoeveelheid OEM-onderdelen voor alle automerken, modellen en bouwjaren. Zo kunt u uw klanten nog sneller weer op weg helpen!

De CIP (Car Lock Systems Immo Programmer) is een doorbraak op sleutelgebied voor autobedrijven. Vanaf nu kunt u voor bijna alle automerken binnen 24 uur autosleutels bestellen, ontvangen en programmeren. Lange wachttijden voor uw klant zijn hiermee verleden tijd!

De CIP maakt uw autosleutelservice snel en flexibel. Dankzij een speciale leesring op de CIP kunnen wij voor u autosleutels van bijna alle automerken programmeren. Terwijl de auto op zijn plek blijft, nemen onze specialisten het voertuig van u ‘over’. Zo kunnen zij de autosleutel voor u programmeren/inleren. U hoeft de auto niet meer naar de (andere) merkdealer te rijden wat aanzienlijk scheelt in kosten en tijd.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top