Carflow

Over ons

Ontdek het gemak van de Digitale Showroom

Hoe makkelijk zou het zijn voor uw klant om de ultieme online beleving te ondervinden van het aanbod van uw voertuigen, gebruikt of nieuw, op uw website?
Carflow’s platform stelt u als autobedrijf in staat om de klant dezelfde online beleving te bieden welke hij/zij krijgt van bv. bol.com, Amazon, Zalando of Coolblue.
Dus waarom niet van u?
Ons complete online platform is voorzien van de laatste technische online snufjes, volledig SEA- en SEO-geoptimaliseerd. Bij uitstek geschikt voor de digital merchandising van uw gebruikte en nieuwe auto aanbod.
Wij geloven in evolutie en niet in revolutie, stap-voor-stap, wij voorzien in een beheerste digitale transformatie.

Uitbreidingsplannen voor een extra vestiging?
Nu is de kans!
Kies voor de digital tools van Carflow’s digitale showroom en creëer op eenvoudige wijze een geheel nieuwe vestiging van uw bedrijf, 24/7 online geopend en natuurlijk volledig digitaal.

Het ultieme gebruiksgemak voor uw klanten!
Biedt uw klanten de mogelijkheid om ín uw digitale showroom op interactieve wijze kennis te laten maken met het aanbod van voertuigen, of zelfs andere diensten.
De oriëntatie en presentatie volgen de laatste stand van de digitale techniek, gestreefd wordt naar maximaal gebruiksplezier.
Interactief opgezet en vooral uitnodigend om contact te zoeken met uw (digitaal) sales team of verkoper.

Geen lead mag verloren gaan!
Alles draait om maximale conversie.
Als Carflow geloven wij er in dat iedere online interactie van de online bezoeker met uw bedrijf moet worden verzameld, leadopvolging staat bij ons hoog in het vaandel. Op effectieve wijze kan uw (digitale) sales team of individuele verkoper de professionele opvolging beheren.
Ons Dashboard geeft niet alleen realtime en transparant inzicht in iedere fase van de lead, maar ook in de leadbronnen zelf, ondersteund met uitgebreide rapportages.

De voorraad van andere partijen tonen?
Carflow’s ecosysteem is geschikt om de online voorraad van partnerbedrijven te tonen, naast uw eigen assortiment van voertuigen. Hiermee verhoogt u de online content van uw bedrijf en laat u geen verkoopkans onbenut!

Eenvoudige integratie
Het digitale ecosysteem van Carflow is geschikt om te integreren met andere software-oplossingen, denk bijvoorbeeld aan inspectie- en taxatiesoftware.

Introductie Carflow
Als marktleider en innovator op het gebied van digitale showrooms is de belangrijkste missie van Carflow invulling geven aan gebruikstoepassingen voor de digitale online consument.
In België zijn de Carflow suites in gebruik bij bijna 1.300 dealers. Óók in Nederland bij Opel en Jaguar Landrover dealers wordt gebruikgemaakt van Carflow functionaliteiten in de merkenwebsites.
Carflow is onderdeel van Wildstream, tevens eigenaar van: Hybrid Media, Roamler, Growzer en Expert Netwerk. Deze laatste is Wildstream’s eigen IT-bedrijf met 120-130 Fte IT-specialisten.
Wilt u meer weten, neem contact op: Rob.Henneveld@carflow.pro of bel: +31 (0) 53 302 0004
Voor een demo komen wij graag langs!

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top