Dupag Group

Over ons

Met de brandstof- en olieadditieven van Mécatech en de oliën van Fuchs is de Dupag Group leverancier van premium producten voor alles wat met brandstof en olie te maken heeft. Niet alleen de kwaliteit van de producten, ook kennis en ondersteuning vormen een belangrijk deel van het succes die leiden tot prettige en langdurige samenwerkingen binnen Automotive. Een landelijk dekkend netwerk aan specialisten en een goede logistiek maken het plaatje compleet. Het begrip ‘samenwerken’ nemen we zeer serieus. En dat op alle niveaus. De samenwerking die er is in de lijn van fabrikant tot eindgebruiker levert ons veel informatie op die leidt tot ontwikkeling van producten voor actuele problematiek. De samenwerkingen die er zijn met externe partners zoals Techno Benelux en Autotrust verbreden het netwerk en zijn een resultaat van succesvolle praktijkervaring.
Alle plannen, visies en wetgeving om CO2 uitstoot te beperken ten spijt is de rol van de verbrandingsmotor in automotive nog lang niet uitgespeeld. Het betekent wel dat – door eisen aan zowel brandstof als auto – probleemloos functioneren steeds minder vanzelfsprekend is. Van emissie storingen tot mechanische problemen zoals olieverbruik staan in relatie met eisen die te maken hebben met het beperken van uitstoot van schadelijke uitlaatgassen. Gebruik van additieven kunnen hier een enorme positieve bijdrage leveren. Mécatech producten zijn gebaseerd op Europese componenten (en dus Europese problematiek). Dat is één van de redenen van het succes.
Fuchs staat bekend als first-fill olie voor vele autofabrikanten. Met vele OEM-specificaties hebben we een olie in huis van de hoogste kwaliteit. Graag verwelkomen we u op stand B101 en praten u bij over de actualiteiten op olie en additieven gebied. Onze website: www.dupag.nl

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top