European Tyre Distributors BV

European Tyre Distributors is gespecialiseerd in de import van banden gemaakt in Azie geschikt voor de Europese markt. Met LEAO als ons meest krachtige merk als het gaat over banden voor truck en de agrarische sector.

Meer dan 40 jaar ervaring en de inspanningen van onze medewerkers resulteren in het feit dat ETD een van de leidende bandenimporteurs is op de Europese markt.

Sinds dit jaar is ETD de officiele verdeler van CST personenwagenbanden voor de Benelux.
Het merk CST is een merk van de Cheng Shin Tire Group uit Taiwan. Deze fabrikant is de nr. 9 van de wereld.
Cheng Shin Tire (CST) werd opgericht in 1967. Naast autobanden produceert CST ook banden voor trucks, bussen, motoren, scooters, quads en tweewielers. CST staat bekend als innovatief en van premium kwaliteit!

Volgens CST is ETD uit Strijen, met zijn sterke uitstraling en grote successen in het leveren van een totaalpakket aan hun afnemers, een professionele ambassadeur om de merkbekendheid van CST als het gaat om het autobanden segment uit te dragen en te vergroten in de
Benelux.

Vanaf heden is de complete maatrange van CST zomer en All-season banden bij ETD verkrijgbaar. Een complete range van personenwagenbanden, SUV, 4X4 en bestelwagenbanden.

Scroll naar top