Explora Werkplaatsinrichting

Over ons

Als topleverancier werkplaatsapparatuur in de automotive sector positioneren wij ons als technisch specialist met een hoge graad van kennis, advies en ondersteuning.
Wij zetten ons maximaal in om garagehouders in Nederland in staat te stellen voertuigreparaties van de hoogste kwaliteit uit te voeren en hiermee bij te dragen aan een veilige en duurzame mobiliteit.

Explora is opgericht in 1954 en heeft als doel om werkplaats(en) in optimale conditie te brengen en te houden. Hierin ondersteunen wij onze klanten/relaties met een ruim assortiment werkplaatsapparatuur van hoge kwaliteit zodat wij altijd een passende “oplossing/mogelijkheid” kunnen bieden.

Bovenop de hoge kwaliteit van het zeer complete assortiment zorgen juist de productkennis en rijke ervaringen in de praktijk ervoor dat wij voor onze klanten/relaties een optimaal rendement kunnen bereiken en waarbij ook ergonomie hoog in het vaandel staat.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

cropped-3

STORING – /ONDERHOUDSMONTEURS | ZUID-WEST NEDERLAND

Wij zijn op zoek naar Storingsmonteurs én Onderhoudsmonteurs in de regio’s Zuid en West Nederland. In de functie van Storings- of onderhoudsmonteur bij Explora bedien je – na je opleidingsperiode – geheel zelfstandig de klanten. Iedere morgen ga je met je eigen servicebus de weg op om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Jij bent hét gezicht van Explora, brengt advies uit naar de klant en je signaleert zaken zoals bijvoorbeeld commerciële kansen die zich kunnen voordoen. Het is een hele mooie zelfstandige functie, waar je veel uitdaging uit kunt halen.

Lees verder »
cropped

ACCOUNTMANAGER | REGIO EINDHOVEN

Dagelijks de weg op, bestaande klanten (autobedrijven) bezoeken en de order afsluiten op basis van vertrouwen, jouw advies en de aangeleverde offerte. Als je naar de volgende klant rijdt zie je onderweg nog een mogelijke interessante klant. Je loopt naar binnen en vraagt naar de juiste persoon en informeert deze over onze werkplaatsapparatuur. Na je klanten te hebben bezocht rijd je vol energie weer richting huis.
Jouw klanten zijn jouw business, je hebt veel vrijheid en zelfstandigheid in de functie.
In de functie ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer en new business binnen de automotive branche gericht op personenwagens. Jij adviseert en verkoopt werkplaatsapparatuur en informeert klanten over de nieuwste ontwikkelingen en trends op dit gebied. Verder volg je nauwkeurig je offertes op, beoordeel je nieuwe aanvragen op commerciële en technische haalbaarheid.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top