Stichting Fespa Nederland Association
Stichting Fespa Nederland Association

Fespa Nederland

Over ons

FESPA Nederland is een kennis – en netwerkvereniging voor ondernemers in de print- en signindustrie, die producten maken voor visuele communicatie.

De oorsprong van FESPA Nederland gaat terug tot 1955, toen een aantal Nederlandse ondernemers besloten om meer samen te gaan werken en hun vakkennis te delen met elkaar om zo de industrie te helpen ontwikkelen en professionaliseren. In 1962 werd FESPA opgericht als Europese Federatie voor zeefdrukbedrijven. FESPA bestaat dus nu al 60 jaar!

Vanaf 2000 is FESPA steeds verdere geëvolueerd tot een internationaal opererende organisatie voor (Digitaal) Printing en Signmaking met kennis en toegang tot een global netwerk van verwerkers en producenten.

De huidige FESPA-vereniging is van de clubleden, bedrijven die allen actief zijn binnen de visuele communicatie-industrie in de sector Print & Sign. De FESPA-clubleden bepalen dus de richting en geven het FESPA-bestuur een helder mandaat om de organisatie verder te ontwikkelen.

FESPA Nederland is daarmee een faciliterende organisatie geworden ten dienste van de leden en kent een not-for-profit principe. Of te wel, de inkomsten uit de ledenbijdrage (contributie) wordt zo efficiënt mogelijk ingezet om zoveel mogelijk activiteiten te kunnen organiseren en zakelijke contacten te bevorderen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top