Gedion Aanhangwagens
Gedion Aanhangwagens

Gedion Aanhangwagens

Over ons

ALGEMA FIT-ZEL levert autotransporters aanhangwagens en oprijwagens.

Het aanhangwagen assortiment omvat aluminium autotransporters met tot maximaal 2.850 kg netto laadvermogen, in lengtes van 415 tot 830 cm lang en tot 230 cm breed.
Ons topmodel, de Euro-Trans is uitgerust met een volledig onafhankelijke wielophanging, kantelt volledig automatisch op zwaartepunt, vergrendeld zich zelf en is er in 5 lengte- en 2 breedtematen. Natuurlijk te zien op Auto-Prof.

Zelfrijdende autotransporters bouwen we op basis van chassis versies van bestelwagens, ook wel autoambulance of oprijwagen genoemd.
Vrijwel altijd voorzien van ons eigen unieke chassis, waardoor we zowel laadvermogen als gebruiksgemak creëren: de Speeder 2 en Blitzlader 2, beide ook te zien op de beurs!

In B-rijbewijs versie hebben we tot ca. 1.400 kg werkelijk laadvermogen, in de C-rijbewijs versie is het werkelijk laadvermogen maximaal 3.600 kg.

Nieuws

Blitzlader 2 met gesloten opbouw!

Blitzlader 2 met gesloten opbouw!

Nog niet in deze uitvoering op de Auto Prof, maar al wel leverbaar, de knikbare autotransporter met gesloten opbouw. Nooit meer 2x auto’s poetsen, exclusieve auto’s anoniem vervoeren, geen kans op pekel en steenslag. En een super professioneel voorkomen.

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top