H. Cillekens & Zn BV
H. Cillekens & Zn BV

H. Cillekens & Zn BV

Over ons

H. Cillekens & Zn BV is in 1938 opgericht. Drie generaties van de familie Cillekens hebben het bedrijf in ruim een halve eeuw uitgebouwd tot een gerenommeerde onderneming met een uitstekende naam in de markt. De schuur achter het huis is al lang geleden vervangen door een ruim bedrijfspand op een modern industrieterrein.

Sinds de overname eind 2006 door Silca SpA, de grootste sleutelfabrikant ter wereld en een divisie van het beursgenoteerde dormakaba uit Zwitserland, maakt H. Cillekens B.V. onderdeel uit van een internationale onderneming met meer dan 20.000 medewerkers wereldwijd. Hierdoor zijn wij in staat onze lokale flexibiliteit te combineren met de globale kracht van de dormakaba Groep.

Eind 2013 heeft Silca alle activiteiten van Duitman in België en Luxemburg overgenomen. In 2019 zijn eveneens de activa en de activiteiten in Nederland van Duitman Hengelo door Silca gekocht en volledig geïntegreerd.

De Benelux wordt vanuit twee vestigingen (Roermond en Tubize) bediend. Silca heeft eigen vestigingen in bijna alle grote Europese landen

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top