James Autoservice Nederland

James Autoservice Nederland

Over ons

JAMES Autoservice is de keten voor merk-onafhankelijke autobedrijven. Als enige formule in Nederland zijn wij 100% onafhankelijk en bepalen de ondernemers gezamenlijk de koers.

Blijf zelfstandig!
Wij zijn dé specialist in auto-onderhoud voor zakelijke klanten en
werken samen met de grootste leasemaatschappijen. En natuurlijk is JAMES Autoservice ook het adres voor eerlijk en betrouwbaar onderhoud aan alle merken en typen auto’s van
particuliere klanten.

Producten

Nieuws

Vacatures

AUTOTECHNICUS

Heb je ervaring als autotechnicus en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Werk je graag met nieuwe technieken en moderne apparatuur? Ga dan aan de slag als automonteur bij JAMES Autoservice Knoop in Breukelen. Wij zoeken gemotiveerde technische handen.

Uren: 32 – 40 uur
Opleidingsniveau MBO

Als merk onafhankelijke garagebedrijf krijgen we in onze werkplaats auto’s binnen van alle mogelijke. merken, types en uitvoeringen. Onze monteurs houden zich bezig met schades, onderhoud en bandenwissels. Onze werkplaats houdt zich daarnaast bezig met autoaanpassingen en bedrijfswagen inrichtingen. Collega’s werken zowel samen als individueel aan een voertuig. In alles wat wij doen, zoeken we altijd naar de meest duurzame oplossing. Dit geldt dus ook voor de werkplaats. Van onze medewerkers verwachten we op dit vlak een proactieve houding.
Wij werken met een gezellig team van vakmensen, bieden goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris.

View Jobs Ads »

CHEF WERKPLAATS / AUTO MONTEUR

Kan jij met jouw kennis en ervaring ons team versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou en meld je aan bij JAMES Autoservice Cartechnics in IJsselstein.

Uren: 32 – 40 uur
Opleidingsniveau: MBO

Als chefwerkplaats/automonteur zul je voor onze garage de spil in de werkplaats zijn. Je zult vooral bezig zijn met het onderhouden en repareren van diverse merken en je stelt complexe diagnoses bij storingen aan lease- en particuliere auto’s.
Functie eisen:
Een afgeronde opleiding automonteur, diagnose specialist of technisch specialist; Enkele jaren werkervaring in reparatie en onderhoud aan auto’s, bij voorkeur in een universeel bedrijf; Je beschikt over een flexibele klantgerichte instelling; Kennis van de huidige auto-electronica is een must; Je bent eerlijk, vakkundig, professioneel; APK bevoegdheid, STEK en/of andere diploma’s is een pré. In het bezit van rijbewijs B.
Wij bieden een moderne en ervaren onderneming met een zeer grote klantengroep en werken met de nieuwste gereedschappen;

View Jobs Ads »

STAGIAIR

Op zoek naar een stageplaats in de autobranche? Bij James Autoservice in Oosterhout zijn we op zoek naar jou!

Uren: 32 – 40 uur

Opleidingsniveau: –

Je vindt bij ons een dynamische werkomgeving waarbij creatief denken wordt gewaardeerd. We voeren reguliere onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit aan particulieren en lease klanten. Daarnaast kom je bij ons ook in aanraking met autoverhuur, we verhuren als Autohopper Oosterhout zoals personen als bedrijfswagen.

Binnen ons bedrijf zetten we in op duurzaamheid en zoeken we enthousiaste studenten die ‘out of the box’ willen denken. Word deel van onze missie en groei mee!

Neem contact op of loop eens binnen in onze vestiging op de Wetering 47 Oosterhout.
Wij werken met een gezellig team van vakmensen, bieden goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Wil je meer weten of ga je direct solliciteren?
Neem contact op met Patrick Visschers 0162452495

View Jobs Ads »

1e OF 2e AUTOTECHNICUS

Wil je werken in een hecht team, bij een leuk bedrijf in een informele sfeer met veel variatie? Ga aan de slag als autotechnicus bij JAMES Autoservice Goedhart in Deventer. Wij zoeken gemotiveerde technische handen.

Uren: 32 – 40 uur
Opleidingsniveau: MBO
Auto Goedhart is al jaren een toonaangevend full service autobedrijf.

Functieprofiel:
Uitvoeren van alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan met name VAG-auto’s en diverse premium merken. Het vaststellen van diagnoses en het oplossen van storingen. Gemotiveerd om door te leren. In een team willen werken; Klantgericht en oplossingsgericht; Interesse in elektrificering; Passie voor auto’s.

Waarom Auto Goedhart?
– Een jonge, ambitieuze werkomgeving;
– Zeer gevarieerde werkzaamheden;
– Marktconform salaris; Ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
– Trainingen en cursussen via de Pon Academy;
– Apk keurmeester worden.

View Jobs Ads »

RECEPTIONIST

Brede glimlach, fijne uitstraling en altijd bereid om de klanten te helpen. Kan jij met jouw kennis en ervaring ons team versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou bij JAMES Autoservice Stuart in Elst!

Uren: 16 – 40 uur. Uren en werkdagen kan allemaal in overleg.
Opleidingsniveau: MBO

Werkzaamheden:
Als receptioniste willen we graag dat je de klanten op de vestiging en aan de telefoon op een professionele en vriendelijke manier te woord staat. Daarnaast zal je de mail beantwoorden, planning bijhouden en uitgifte/aangifte van de autosleutels doen.
Jij presenteert je graag representatief, hebt een positieve instelling en je bent enthousiast en kan dat overbrengen op de klanten! Jij hebt ervaring als receptioniste, beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling. Jij hebt een HBO denk/werk niveau en ervaring met Microsoft office (Outlook, Excel, Word) is een pré. Jij hebt een rijbewijs (B).

View Jobs Ads »

AUTOTECHNICUS

Heb je ervaring als autotechnicus en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Werk je graag met nieuwe technieken en moderne apparatuur? Ga dan aan de slag als automonteur bij JAMES Autoservice Lokhorst-Zoet in Elburg.

Uren: 32-40 uur
Locatie: Elburg
Opleidingsniveau: Minimaal MBO niveau 4 afgeronde opleiding autotechniek

Taken:
Storingen lokaliseren en oplossen; Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden; Uitvoeren van periodiek onderhoud; Diagnose stellen door het gebruik van diagnose-apparatuur; APK uitvoeren; Je houdt bij de uitvoering van werkzaamheden rekening met de wettelijke eisen en voorschriften die gelden op het gebied van milieu, veiligheid en ARBO.

Functie-eisen:
Beheersing van diagnose-apparatuur is een pre; Je bent zelfstandig, dienstverlenend, goed gehumeurd, oprecht, eerlijk en flexibel; Ervaring met onderhoud aan diverse merken.

View Jobs Ads »

SERVICE ADVISEUR

Ben jij een kei in het maken van planningen? Vind je het leuk om klanten te woord te staan en op basis van hun verhaal maatwerk te leveren? Ben je gek op auto’s? Dan is de functie Service Adviseur bij JAMES Autoservice van den Berg in Hoofddorp jou op het lijf geschreven!
Opleidingsniveau: MBO
Uren: 40 uur

Je ontvangt onze klanten en zorgt ervoor dat zij zich gelijk thuis voelen bij JAMES. Je beantwoordt e-mails en telefoontjes van klanten. Je brengt klanten tijdens het werkplaatsbezoek op de hoogte van de stand van zaken en vertelt hen welke werkzaamheden wij voor hen hebben verricht. Je neemt proactief contact op met klanten om meer werkplaatsbezoeken te plannen. Je verricht administratieve werkzaamheden (versturen van facturen, contact opnemen met leasemaatschappijen).
Kortom, samen met je collega’s ben jij het gezicht van de werkplaats en zorg je dat klanten altijd op de hoogte zijn van de conditie van hun auto of bedrijfswagen. Met de ambitie ‘alles voor een enthousiaste klant’.

View Jobs Ads »

TECHNISCHE MEDEWERKER

Ben jij super geïnteresseerd in auto’s, ben je handig, maar heb je helaas nooit een opleiding hiervoor afgerond?
Kan jij niet stilzitten en wil je afwisselend werk? Geen probleem, wij zijn op zoek naar jou! Ben je ook nog flexibel en bereid om af en toe overuren te maken, dan zijn wij helemaal blij.

Vestiging JAMES Autoservice Oosterhout
Uren: 32 – 40 uur
Locatie: Oosterhout
Opleidingsniveau: –

Wat hebben we jou te bieden:
-Meer leren van het autovak.
-Leren simpele beurten en Trekhaakmontages.
-Een keer eerder weg voor een uitje, veel plezier!
-Een dagje eerder weg voor een vakantie, zeker dat kan!

Neem contact op of loop eens binnen in onze vestiging op de Wetering 47 Oosterhout.
Wij werken met een gezellig team van vakmensen, bieden goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top