Jifeline Remote Diagnostics

Jifeline Remote Diagnostics biedt de automotive aftermarket een uniek diagnoseconcept. Dealer- en garagebedrijven worden ontzorgd bij het programmeren en coderen van voertuigelektronica. Daarnaast ondersteunen wij de werkplaats bij diagnose van complexe storingen. Via de Jifeline remote diagnose interface wordt op afstand verbinding gemaakt met de auto die de werkplaats dus niet hoeft te verlaten.

Diagnose op Afstand
Jifeline Remote Diagnostics staat voor diagnose, programmeren en coderen op afstand. Het systeem werkt op basis van een helpdesk met diagnosespecialisten, een internetverbinding, een pc, laptop, tablet of smartphone en een OBD remote diagnose interface. Met deze onderdelen kunnen onze diagnosespecialisten op afstand rechtstreeks meekijken met de monteur in de werkplaats.

Wij beschikken over een helpdesk waar diagnosespecialisten op afstand een voertuig kunnen overnemen. Op deze manier kunnen wij allerlei werkzaamheden uitvoeren zoals bijvoorbeeld trekhaakcoderingen, sleutels inleren, verstuiveraanpassingen en service resets. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze uitgebreide mogelijkheden.

Scroll naar top