Kroon-Oil B.V.

Over ons

KROON-OIL DÉ SMEERMIDDELENSPECIALIST
Al meer dan 100 jaar richten we ons uitsluitend op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeermiddelen. Voor welke toepassing u ook een product zoekt, wij hebben het. Naast producten voor wegverkeer, landbouw, industrie, tweewielers en scheepvaart, bieden we diverse specialiteiten.

Als onafhankelijke producent zijn we in staat om snel in te springen op marktontwikkelingen. Technische trends volgen we op de voet. Daarnaast bedenken we maatoplossingen voor vele specifieke wensen van onze klanten.

Internationale allure met een ‘Hollands hart’
Kroon-Oil producten verdienen met recht het predicaat ‘Made in Holland’. Maar wel Nederlandse makelij mét internationaal geldende specificaties, wereldwijd geëxporteerd. Onze productie- en verkooplocaties in Almelo en Zwijndrecht zijn ISO gecertificeerd, een zeker gevoel.

Meer dan smeermiddelen
Bij een technisch product hoort kennis, kennis die we graag met u delen. U bent hier aan het juiste adres voor het beste productadvies. Daarnaast biedt Kroon-Oil een compleet pakket servicemodules. En onze leveringsbetrouwbaarheid van bijna 100% bewijst dat we onze dienstverlening heel serieus nemen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top