Mesa Coatings B.V.

Coatings voor de werkplaats garage
Het is voor elk bedrijf actief in de automotive industrie belangrijk om een goede werkplaatsvloer te hebben. Dit is niet alleen tijd en daarmee kosten besparend, maar het draagt ook bij de aan de veiligheid van uw personeel en uitstraling van het gehele bedrijf.

Werkplaatsvloer; slijtvast, naadloos & antislip
Een vloercoating over uw bestaande ondergrond zorgt ervoor dat de mechanische en chemische bestendigheid van uw werkplaatsvloer direct omhooggaat. Een epoxy gietvloer is namelijk twee keer sterker dan beton. Dit heeft als grote voordeel dat de vloer bestand is tegen zware voertuigen die optrekken en afremmen, maar ook zout, zand olie en andere vloeistoffen hebben een minimale uitwerking op deze krasbestendige en slijtvaste vloeren van Mesa Coatings.

Bestand tegen chemische vloeistoffen
De afdichtende toplaag zorgt ervoordat reinigingsmiddelen en oliën niet in de vloer trekken, maar erbovenop blijven liggen. Waardoor er geen vlekvorming in uw werkplaatsvloer ontstaat. Tegelijkertijd kan er een antislip laag worden aangebracht, zodat werknemer en materiaal continu grip behoudt tijdens de werkzaamheden. Behalve het voorkomen van vlekvorming, heeft de poriën afdichtende eigenschap ook nog als voordeel dat het veel tijd bespaart in het schoonmaken van de vloer. Het is namelijk niet meer nodig om teveel tijd te besteden aan het schrobben van de werkplaatsvloer, wat ook tot minder water verspilling leidt.

Tot slot dragen kunststof vloeren bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Klanten vinden het, bewust of onbewust, van belang dat een werkplaats er verzorgd uitziet. Een slecht onderhouden werkplaats wordt vaak geassocieerd met slecht onderhoud aan eigen materieel. Immers, als de eigen omgeving al niet goed onderhouden is, waarom zouden ze dat dan wel met mijn voertuigen doen? Doordat een coating of gietvloer van Mesa Coatings naadloos gelegd kan worden, worden oneffenheden voorkomen en ziet deze er strak uit. Bijkomend voordeel is dat er geen “obstakels” zijn die het effectief reinigen verhinderen en bijdragen aan het makkelijk onderhoud van de vloer. Wat weer resulteert in een frisse, opgeruimde en professioneel ogende werkplaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top