Moobi

Over ons

Moobi: een EV & Hybride totaalconcept voor garages met ondersteuning op onderhoud, technische kennis, diensten en marketing.

Het concept Moobi is is gericht op universele autobedrijven die op zoek zijn naar een complete formule om kopers en rijders van elektrische en hybride auto’s te kunnen bedienen.

Het Moobi concept legt de focus op vier pijlers:
– onderhoud
– technische ondersteuning
– diensten (laadpalen, private-lease)
– Marketing ondersteuning
Moobi omvat zowel technische als commerciële trainingen en voor de laadoplossingen is een overeenkomst gesloten met Blue Corner; een gerenommeerde partij op het gebied van alle mogelijke laadoplossingen en actief in de gehele Benelux.

Het aandeel EV is binnen het huidig rijdend wagenpark wellicht nog relatief klein, maar wel sterk groeiende en hybride voertuigen zijn al jaren gemeengoed. Daarom is het ontzettend belangrijk dat de universele garagist voorbereid op de toekomst en consumenten met hybride en elektrische aangedreven auto’s niet onnodig naar de concurrent te sturen. Moobi speelt in op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van EV en Hybride”.

Moobi zorgt ervoor dat autotechnici gecertificeerd zijn om EV en hybride voertuigen te mogen onderhouden en repareren en beschikken over de juiste apparatuur en gereedschappen die noodzakelijk zijn om dit te kunnen doen. Bovendien biedt Moobi alle mogelijke laadoplossingen, zodat zij de consument een aanbod kunnen doen van een laadpaal tot en met een laadabonnement. Op die manier kan het universele garagebedrijf ook de klant die naar een EV of hybride voertuig overstapt binnen zijn klantenkring behouden en volledig faciliteren.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top