Motorenfabriek de Sutter

Motorenfabriek de Sutter

Over ons

Al ruim 100 jaar reviseren wij verbrandingsmotoren en compressoren. Wij hebben ervaring met alle merken motoren uit bedrijfswagens, personenauto’s, oldtimers en met industriemotoren

Nieuws

Vacatures

Meewerkend voorman Revisie

Heb je veel ervaring met de revisie van verbrandingsmotoren én heb je ervaring met het aansturen van mensen? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat ga je doen?
Als meewerkend voorman van onze revisiewerkplaats werk je dagelijks met je team aan de revisie van verbrandingsmotoren; je demonteert, analyseert, controleert, herstelt en monteert het motorblok, variërend van grasmaaier tot truck. Ook behoren bewerkingen als cilinderkop vlakken, klepzittingen frezen en cilinders boren tot de werkzaamheden van de monteurs. Als voorman bewaak je de werkplanning en behoud overzicht. Je zorgt ervoor dat werkprocessen worden gevolgd en bewaakt de kwaliteit van het werk. Je monitort de digitale vastlegging van uren en materialen, houdt toezicht op veilig werken en draagt zorg voor een opgeruimde werkplaats. Ook ben je………….

Kijk voor het volledige profiel op onze website;
http://desutter.nl/vacatures/

Enthousiast ? Mail je motivatie en CV naar hr@desutter.nl

View Jobs Ads »

Monteur – metaalbewerker Revisie

Vind jij techniek geweldig? Ben je geïnteresseerd in kleppen, cilinderkoppen en motorblokken? Haal je het liefst alles uit elkaar én zorg je ervoor dat alles weer perfect in elkaar past? Werk je netjes, nauwkeurig en gemotiveerd? Dan komen we graag met jou in contact!
Wat ga je doen?
Als monteur Revisie ben je dagelijks bezig met het (de)monteren, het analyseren, controleren en reviseren van motoren en cilinderkoppen, variërend van grasmaaier tot truck. Daarnaast behoren bewerkingen als cilinderkop vlakken, klepzittingen frezen en cilinders boren tot je taken. Je werkzaamheden leg je nauwkeurig en digitaal vast. Je werkt in een klein team waarbinnen ieder zijn specialisme kent.

Wat vragen wij?
Techniek zit in jouw dna, je vindt…………

Kijk voor de volledige tekst van de vacature op onze website:
http://desutter.nl/vacatures/

Enthousiast geworden? Mail je motivatie en CV naar hr@desutter.nl

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top