RDC Aftersales Suite

RDC Aftersales Suite

Over ons

Een tekort aan personeel, een hoge werkdruk, de noodzaak om te gaan automatiseren maar een gebrek aan technische informatie binnen het universele autobedrijf. Met deze uitdagingen zijn RDC, Gaston Software, Saysimple, CarQall, Plan-IT, TecAlliance, GT Motive en Bovemij aan de slag gegaan. Zij hebben de handen ineengeslagen en de RDC Aftersales Suite geïntroduceerd: dé aftersales suite die naast garagemanagement software en e-mail marketing ook andere communicatie functionaliteiten hebben opgenomen, zoals Whatsapp, telefonie en technische informatie voor onderhoud en schade. Alles onder één motorkap.

Door gebruik te maken van de RDC Aftersales Suite, bespaart het universele autobedrijf veel tijd in het maken van keuzes. Dat betreft de grote keuze rondom diverse softwarepartijen en functionaliteiten. Tevens zal de RDC Aftersales Suite de hoge werkdruk binnen universele autobedrijven verminderen en het rendement verhogen door verder te gaan automatiseren door middel van deze all-in-one Suite.

Auto Prof 2024
De lancering van de RDC Aftersales Suite vindt plaats op Auto Prof, hét onafhankelijke aftersalesevent van Nederland. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen rondom de Aftersales Suite. Op stand nummer D122 verwelkomen wij u graag op 30 januari, 31 januari en 1 februari 2024 te Gorinchem!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top