ROC Horizon College Heerhugowaard
ROC Horizon College Heerhugowaard

Roc Horizon College Heerhugowaard

Over ons

Het cluster motorvoertuigentechniek van het Horizon College leidt studenten op voor een mooie toekomst in de autobranche, van monteur Autotechnicus tot Technisch Specialist! In onze moderne werkplaats leren studenten de laatste technieken, zoals het repareren van HV voertuigen elektrische motoren en het stellen van complexe diagnoses, die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in het beroep.

Wij bieden de volgende opleidingen aan:
• Autotechnicus
• Eerste Autotechnicus
• Technisch Specialist Personenauto’s
• Bedrijfsautotechnicus
• Eerste Bedrijfsautotechnicus
• Technisch Specialist Bedrijfsauto’s

Leren in de praktijk: Fieldlab Logmotion
Om de personeelstekorten in de transport, logistiek en bedrijfsautotechniek een halt toe te roepen en meer jongeren te interesseren voor een mbo-opleiding en een baan in deze branches is het fieldlab Logmotion gestart. Werd voorheen in een theorielokaal lesgegeven, nu kunnen studenten in de praktijk hun nieuwe vak leren. Bedrijven uit de regio Noord-Holland delen hun kennis en nieuwe technologieën, innovaties en expertise worden meteen gekoppeld aan de praktijk. Zo worden de studenten voorbereid op alle nieuwe ontwikkelingen binnen de transport, logistiek en bedrijfsautotechniek.

Bezoek onze stand F126!
Kom een kijkje nemen op onze stand en ervaar hoe wij onze studenten opleiden. Studenten werken daar in een volledig dynamische en gesimuleerde leeromgeving (twee auto’s: HV en fosiel, motoropstelling BMW 12 cil) inclusief praktijk Elektropracticum, theorie en een Electude Simulator, zien wat zij tijdens de opleiding leren. We worden hierbij ondersteund door diverse leveranciers met o.a. een mobiele hefbrug en gereedschap van Snap On.

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingen om onze studenten nog beter voor te bereiden op hun toekomst. We bespreken graag de mogelijkheden met u!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top