Rocar-Tech Garage Equipment BV

Over ons

Rocar-Tech Garage Equipment B.V. houdt zich actief bezig met het verkopen, leveren en onderhouden van werkplaats equipment.
Jarenlange ervaring op het gebied van equipment heeft geleid tot een professionele organisatie waarbij de klant centraal staat.
Wij bieden een uitgebreid productassortiment waarbij kwaliteit de maatstaf is. Deze producten worden geleverd, geplaatst en onderhouden door onze eigen opgeleide monteurs. Wij werken volgens de ISO 9001 norm en hebben tevens ons eigen keurmerk hefbruggen.
Zowel voor het bandenbedrijf, automobielbedrijf, schadeherstelbedrijf en eventueel nieuwbouw ligt de nadruk en het onderscheidend vermogen van Rocar-Tech bij het geven van het juiste advies. Rocar-Tech heeft als schakel tussen de fabrikant en afnemer altijd een passende oplossing voor de werkplaats inrichting die gevraagd wordt.
Rocar-Tech levert o.a. de volgende kwaliteits equipment producten:
– Hefbruggen (Ravaglioli)
– Wielservice Apparatuur (Ravaglioli)
– Remmentest banken (Rocar-Test)
– Wielwasmachines (Performtec)
– Aircoserviceapparatuur (Mahle BrainBee)
– Emissie- en roetmeetapparatuur (Mahle BrainBee)
– Diagnoseapparatuur (Mahle BrainBee)
Naast werkplaats equipment, zorgt Rocar-Tech ook voor een update van kennis en vaardigheid. Dat gebeurt in de vorm van het aanbieden van een informatieve cursus, training of workshop die verspreid over Nederland gehouden worden.

Kortom, Rocar-Tech de snelste weg naar passend equipment!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top