ROWE MINERALÖLWERK GmbH
ROWE MINERALÖLWERK GmbH

ROWE MINERALÖLWERK GmbH

Over ons

FAMILIEBEDRIJF MET TOEKOMST

VAN EEN KLEINE FABRIKANT TOT DE INTERNATIONALE ROWE GROUP

ROWE staat sinds 1995 voor innovatieve, industriële smeermiddelen “Made in Germany”. Dankzij hun passie voor onze producten leveren zo’n 300 ROWE-medewerkers elke dag topprestaties. Wilt u de mensen van ROWE, die het verschil maken binnen het bedrijf: hun inzet, hun knowhow en hun bereidheid om elke dag de grenzen van wat mogelijk is uit te dagen, vormen de basis voor ons succes.

ROWE biedt een volledig assortiment met een hoge mate van verticale integratie, verwerkt in gecontroleerde, duurzame processen. De focus ligt op motoroliën en winterchemicaliën voor de auto-industrie, maar we bieden ook smeermiddelen voor tal van andere toepassingen. De producten van ROWE zijn sindsdien verkrijgbaar in meer dan 80 landen wereldwijd en genieten elke dag meer en meer mensen met hun hogere eigenschappen.

Onze service stopt niet bij de producten. Ook op andere gebieden – of het nu gaat om service, verkoop, logistiek of communicatie, richten wij ons op onze klanten. Als waardegericht familiebedrijf handelt ROWE als partner. Wij blijven flexibel en pasbaar om flexibel te kunnen reageren op wensen van klanten in een dynamische marktomgeving. ROWE naar langdurige zakelijke relaties op basis van eerlijke, respectvolle omgang met elkaar.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top