Serenco Nederland BV

Serenco Nederland BV is al vierendertig jaar importeur van hoogwaardig gereedschap. In Utrecht beschikken wij over 1600m2 opslagruimte met een eigen reparatie- en serviceafdeling, zodat wij korte service- en levertijden kunnen garanderen. Wij vertegenwoordigen de topmerken:
BOXO – handgereedschap en opbergsystemen
Powerhand – verlichting en speciaal gereedschap
Power-Start – starthulpen
Gojak – voertuigverplaatsers
Wij zijn gespecialiseerd met BOXO in maatwerk-werkplaatsinrichting voor efficiënt sleutelen. Onze BOXO OSM-wanden zijn zeer divers toepasbaar, ze zijn in hoogte verstelbaar kunnen een hoge ladebelasting hebben en zijn uitgerust met standaard één-sleutelsysteem. Er is een ruime keuze in werkbladen, 500 en 700mm diep, leverbaar in drie uitvoeringen zwart/grijs, zwart en “racing-black”. De mogelijkheid bestaat ook de werkbanken uit te voeren in een mobiele versie wat ideaal is voor elke werkplek zoals bijvoorbeeld bij autobedrijven, bandenbedrijven, revisiebedrijven, schadebedrijven, de twee-wielerbranche, scholen, magazijnen, autosport en alle denkbare specials.

Van de Powerhand verlichting hebben wij een uitgebreid assortiment met veel keus voor elke toepassing en monteur. Het pakket bestaat uit werk- en inspectielampen, UV-lampen, motorkaplampen, werkplaatsverlichting en hoofdlampen voorzien van de nieuwste technologie; opladen via inductie, robuuste wandhouders zodat de lampen altijd zijn opgeladen en klaar voor gebruik.

Onze Power-Start starhulpen zijn de nieuwste generatie starthulpen, Li-ion versie en licht in gewicht, krachtig en snel opgeladen; ze zijn direct inzetbaar. De diverse modellen zijn geschikt voor 12 & 24V voertuigen. De starthulpen zijn voor dagelijks gebruik en beschikken over diverse beveiligingen om de booster en het voertuig optimaal te beschermen.

Gojak voertuigverplaatsers zijn ideaal in elke werkplaats, showroom, carrosseriewerkplaatsen en voor de noodhulpdiensten zoals bergingsauto’s, politie en brandweer. Met de zeven verschillende versies, waaronder een ultra laag model voor sportwagens en een heavy duty uitvoering voor bedrijfswagens en SUV’s, kunnen wij elk type voertuig snel en makkelijk optillen en verplaatsen in iedere richting.

Verder importeren wij ashoesspreiders van het merk Bootgun, de Tyre Seals bandenreparatiesets, de Flir warmtebeeldcamera’s, de diagnoseapparaten van PowerProbe en natuurlijk het handgereedschap van het merk Metrinch etc.
www.serenco.nl
www.boxotools.eu
www.metrinch.com

Scroll naar top