Synmar

Synmar is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in smeermiddelen en technische vloeistoffen. Wij zijn een internationaal merk actief in verschillende landen met een breed scala aan hoogwaardige producten.

Synmar is een Nederlands bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring in de smeermiddelen industrie, is ons team altijd in staat u te adviseren en te voorzien van het hoogwaardige product dat u zoekt!

We voorzien onze partners van smeermiddelen over de hele wereld en zijn in staat dit te doen omdat onze klanten weten dat Synmar een betrouwbare zakenpartner is die ze blind kunnen vertrouwen.

Onze partners vertrouwen: ons bedrijf, onze waarden, ons goed geïnformeerde team, de kwaliteit van de informatie die we zowel on- als offline bieden, onze volledige service, de afspraken en afspraken die we maken en het respect dat we hebben voor elke afzonderlijke partner en klant.

Bij Synmar geloven we in nauwe samenwerking met onze partners en klanten om een sterke relatie op te bouwen die langdurige en wederzijdse tevredenheid biedt.

Synmar premium smeeroliën worden in Nederland geproduceerd. Iets om trots op te zijn, daarom wordt dit ook vermeld op onze verpakking “Made in Holland”.

Onze motoroliën en additieven zijn het resultaat van het laatste onderzoek en ontwikkeling. Synmar smeermiddelen voldoen aan en overtreffen vele OEM-aanbevelingen. We gebruiken alleen hoogwaardige Europese basisoliën. Additieven van topniveau worden zorgvuldig geselecteerd om maximale prestaties te garanderen die u van een kwaliteitsmerk mag verwachten.

Het kwaliteitsmanagementsysteem garandeert een hoog niveau van producten en deze aandacht voor detail wordt doorgevoerd van productie tot verzending.

Uitstekende service is de sleutel tot succes en daarom is het onze missie! Elke dag is ons team bezig om Synmar verder te optimaliseren en te voldoen aan de wensen van onze klanten. Wij bieden toepassing gerelateerde diensten, de beste concurrerende commerciële voorwaarden, goede beschikbaarheid, een breed productportfolio en uitstekende after-sales. We zijn continu in beweging! Flexibel, Atletisch, Klantgericht, want deze klanten bepalen ons bestaansrecht! En voor deze klanten staan we elke minuut van de dag klaar.

Synmar neemt een grote verantwoordelijkheid in partnerondersteuning. Het is te zien in onze voortdurende ontwikkeling en innovatie van ons assortiment en onze verpakkingen. Ons ervaren team biedt smeereducatie en training op locatie om optimale prestaties te garanderen. Op ons hoofdkantoor in Amersfoort hebben we een volledige marketing- en DTP afdeling tot uw beschikking.

Synmar keeps you moving!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top