TECH360

Over ons

TECH360 is het middelpunt van jouw garagebedrijf. Een compleet systeem van technische ondersteuning en training. Het geeft je een brede kijk op de automotive wereld. Waar draait het nu echt om in jouw garage? Om die auto op de brug. En om jouw monteur onder de brug. Die moet de klus klaren. Snel, effectief en efficiënt. Maar die auto op de brug wordt steeds complexer. Autokennis kan innovatie niet meer bijbenen. Dat kun je ook niet verlangen van die man of vrouw onder de brug. Wel van TECH360, het enige automotive expertisesysteem dat jouw garagebedrijf als middelpunt heeft. Want dat is waar het echt om draait.

TECH360 is het complete systeem van technische ondersteuning en training, met onder andere: een technische vraagbaak, praktijktrainingen, Remote Services, Assistentie op locatie, Pass Thru (voor inmiddels 25 merken), Pro-trainingen, online training en coaching.

Op de TECH360 stand worden ook 3 verschillende workshops verzorgd. We hebben hierbij gekozen voor thema’s die zeer actueel en relevant zijn voor de huidige universele garage, namelijk:
– Diagnose aan een elektra motor (NexDrive en EV/Hybrid Pro)
– Pass Thru en het digitaal service boekje (TECH360)
– ADAS kalibratie (TECH360/ ADASPro)

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top