Smart Badge

HAAL EXTRA RENDEMENT
UIT de BADGELEZER

Maak waardevolle leads van de bezoekers

Wat doet jouw badgelezer?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten minstens één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod.
De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die je hebt opgeladen in My Easyfairs.

Hoe werkt het?

Door hun badge eenvoudig te scannen met jouw badgelezer ontvangen bezoekers jouw product- en bedrijfsinformatie (die je hebt opgeladen via My Easyfairs) de volgende ochtend via e-mail.

Smart badge bezoekers

Voordelen voor je als exposant

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie

Door simpelweg hun badge te scannen ontvangen ook bezoekers die je niet hebt gesproken jouw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat jouw bezoekers jouw materiaal onderweg verliezen.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen jouw informatie digitaal. Super handig om die gegevens meteen te delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Om optimaal leads te genereren kan je het gebruik van jouw badgelezer combineren met de Visit Connect tool. Hiermee ben je in de lead en scan je de badges van interessante bezoekers die je gesproken heeft tijdens jouw deelname. In de tool kan je notities toevoegen en opmerkingen plaatsen zodat het opvolgen van gesprekken nog simpeler wordt. Stimuleer jouw bezoekers daarnaast om jouw badgelezer te scannen zodat je ook informatie kunt uitwisselen met bezoekers die je niet hebt gesproken

Vereenvoudig jouw opvolging na de beurs

Na afloop van de beurs ontvang je een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Hoe werkt de Smart badge?

"Zeer toegankelijk voor bezoekers & eenvoudig in gebruik."

"Geweldig systeem om onze impact te meten."

Badgelezer Smart Badge

Wat moet je doen tijdens de beurs?

  1. Plaats de badgelezer op jouw stand: in het gezichtsveld van de bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor je klaar!
  2. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
  3. Breng de badgelezer terug op het einde van de dag op de laatste beursdag.
  4. Na afloop van de beurs ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Je kan die informatie ook opvragen via My Easyfairs.
 

N.B. De badgelezer die je huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Scroll naar top