Auto Prof 2022 bezocht door bijna 7.000 professionals

GORINCHEM – De vakbeurs Auto Prof is vorige week succesvol verlopen in Evenementenhal Gorinchem, zo meldt beursorganisator Easyfairs. “Wij kijken terug op een mooie editie. De sfeer was als vanouds en de beleving was meer dan ooit. Wij willen onze exposanten bedanken voor hun loyaliteit en vertrouwen. Dankzij hen stond de beurs er fantastisch bij en konden we bijna 7.000 bezoekende professionals uit de automotive sector verwelkomen”, zegt Malou Peters namens Easyfairs.

Peters: “Op alle vlakken waren het drie geweldige dagen. Zowel de exposanten als bezoekers waren blij om elkaar weer te zien. De beurs was de vertrouwde ontmoetingsplek om met elkaar in gesprek te gaan, producten en innovaties te laten zien en nieuwe relaties te ontmoeten. Dat is in de afgelopen twee jaren enorm gemist. Des te enthousiaster was iedereen nu het eindelijk weer kon. Er gaat niets boven live zaken doen en elkaar ontmoeten. Uiteindelijk moet je echt met klanten in gesprek en moet je je producten kunnen laten zien en voelen.”

“Daarnaast kregen we veel leuke reacties op de nieuwe Demo Arena.”, zegt Peters. Deze viel bij bezoekers in de smaak en zal ook voor een volgende editie deel uit maken van de beursvloer. Op de Demo Arena waren demonstraties van TECH360, TOI Opleidingen, Thijs van Grinsven en Teamwise PDR & More die goed bezocht werden. Verder speelde het volle kennisprogramma ook dit jaar een belangrijke rol op de beurs. Dagelijks werden negentien sessies aangeboden verdeeld over vier kennisdomes. Net zoals voorgaande jaren was de belangstelling voor de kennissessies groot. Peters: “Het is fantastisch hoe AMT weer zo’n kwalitatief goed programma heeft kunnen opstellen. We kijken uit naar de samenwerking met AMT voor de toekomstige edities.”

De activiteiten op de beurs werden ook druk bezocht. Tijdens de finale van de AMT Awards op dinsdagavond kregen de scholen, autotechnici in opleiding en de vakprofessionals nog één laatste opdracht op de Demo Arena, waarna de winnaars bekend werden gemaakt.  “Wij vinden het erg belangrijk om studenten, oftewel de werknemer van morgen, bij Auto Prof te betrekken. Het was dan ook erg mooi om te zien hoe de studenten de praktijkopdrachten live uitvoerden”, aldus Peters. Dit jaar was er meer beleving toegevoegd aan de beurs. Zo stonden er diverse race simulatoren en trok de kartbaan een constante stroom aan publiek. Leuk om te zien dat dit zulke trekkers waren. Ook de recordpoging PDR van TeamWise PDR & More op woensdag was geslaagd. In slechts 4 uur, 24 minuten en 28 seconden is het hen gelukt een auto met bijna 2.000 hageldeuken te herstellen.

De volgende editie van Auto Prof is op dinsdag 31 januari, woensdag 1 en donderdag 2 februari 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.autoprof-vakbeurs.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top