Hoe de beurs te promoten

Zorg voor een beursdeelname

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om je deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om je beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij je diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

Door op onderstaande button te klikken vind je diverse marketingmaterialen. De map bevat op dit moment het beurslogo en een banner in verschillende formaten. Gebruik het logo en de banner op de marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar je beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je je beursdeelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer banners die je kunt gebruiken op je website, in je e-mailhandtekening of in je digitale nieuwsbrieven. In je online uitingen kun je verwijzen naar de website of de registratieportal.

Promotiepakket

Naast digitale promotiemiddelen ontvang je een aantal maanden voor de beurs een promotiepakket waarmee je je relaties nogmaals kunt attenderen op je deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

Tip:
Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via de registratielink. Deze link vind je op deze pagina wanneer het registratieportal voor bezoekers open staat! Houd deze pagina dus goed in de gaten. Je kunt de link naar het registratieportal ook direct plaatsen achter je e-mailhandtekening of banners op je website zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van je relaties volledig voor je uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vindt je door op de onderstaande button te klikken.

Let op! Als exposant wordt je persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd je mail in de gaten. 

Scroll naar top