Nodig je relaties uit

Uitnodigingsservice /

Je beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van je relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business. Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt je relatielijst in onze beveiligde omgeving waarna wij zorgen voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

Wanneer u exposant bent van Auto Prof  wordt u persoonlijk geïnformeerd over de uitnodigingsservice middels een e-mail.

De belangrijkste voordelen van deelname voor u op een rij!

Gratis uitnodigingen versturen met JOuw bedrijfsnaam erop!

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we je bedrijfsnaam. Zo is voor je klant duidelijk dat je hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is je bedrijfsnaam prominent in beeld.

je hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van JOuw relaties! En alles is AVG-Proof!

Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor je ontwikkeld waar je met één klik op de knop je relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houdt je tijd over en kun je je beursdeelname optimaal voorbereiden.

je levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

Je wil rendement halen uit je deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie je ontmoet.

Ontmoet je relaties en prospects

Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit je bedrijfsnaam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van je bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Het delen van je relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Omdat wij je voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om je relatielijsten aan te leveren, geven we u graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van je relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Auto Prof en daarnaast is het één van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van je relatie te sturen. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, ontvangen een uitnodiging per mail en niet per post. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om uw relatielijst(en) eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van uw bestaande en beoogde relaties.

 

Voor jou op een rij:

  • De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van uw relaties uit jouw naam.
  • Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.
  • Je uploadt jouw relatielijsten in een beveiligde omgeving.
  • Je relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG-proof.
  • Je gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. Zij behouden de gegevens hierna niet.
  • De gegevens worden direct na afloop van de vakbeurs vernietigd. Je relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.
Scroll naar top