Archieven: Nieuws

Manage newss on your website

Hygonomic betrekt nieuw pand in Someren

Op de nieuwe locatie in Someren zijn diverse stoomreinigers aanwezig om zelf uit te testen. Er is voldoende ruimte om uw auto naar binnen te rijden en uitgebreid te experimenteren met onze stoomreinigers.

Nieuw! Meganza MSP 5W-30

Mid-SAPS brandstofbesparende, synthetische motorolie voor de nieuwste generatie personenwagens voorzien van roetfilter en/of katalysator.

Waarom Novex dealer worden? Bezoek onze stand op de Auto Prof!

Ook dit jaar is Van den Ban Autobanden B.V. (VDB) met haar private label Novex aanwezig op de Auto Prof in Gorinchem. Met als doel: haar professionele dealernetwerk verder uitbreiden. Maak van de gelegenheid gebruik en kom meer te weten over Novex.

Hygiëne en Veiligheid

Mechanisch belastbaar, chemisch bestendig, makkelijk te onderhouden, veilig, snelle applicatie en een mooie uitstraling: belangrijke aspecten voor een nieuwe vloer binnen de automotive- en carwash industrie.

Bendpak’s Tri-Level Parkeerlift

Maak kennis met de HD-973P, waarvan het gepatenteerde ontwerp het mogelijk maakt om drie voertuigen op één parkeerplaats op te slaan.

Eurol introduceert Olieadviseur app

De online olieadviseur van Eurol is vanaf nu ook als app verkrijgbaar: ‘Eurol Oil Advisor’. Hiermee maakt Eurol het nog gemakkelijker om overal en altijd een olieadvies in te winnen.

Ondersteuning met Eurol Service Point garageformule

Eurol introduceert voor de Nederlandse markt een nieuwe garageformule genaamd ‘Eurol Service Point’. Met deze laagdrempelige formule biedt Eurol garagebedrijven de nodige commerciële en technische ondersteuning om daarmee het rendement te verhogen.

Synmar at Dakar 2020

Paul Spierings, the best Dutch motorbike rider of Dakar 2019, will be joining Dakar 2020. This will be taking place in the Middle East, Saudi Arabia.

Scroll naar top