WRS Holland

Bereken wat u met de DPF-Cleaner kunt verdienen!

Het reinigen of spoelen van een roetfilter, ook wel DPF-cleaner genoemd, is om diverse redenen interessant voor de werkplaats:

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Verhoogde vraag: De vraag naar DPF-reiniging is de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen vanwege de steeds strengere emissienormen. Hierdoor komen veel problemen met betrekking tot het roetfilter aan het licht. Het spoelen van het roetfilter zorgt voor een optimale werking van het roetfilter of door het spoelen van het roetfilter kan er een juiste en volledige diagnose worden gesteld. Dit biedt werkplaatsen een kans om hun diensten uit te breiden en nieuwe inkomstenstromen te genereren.
Kostenbesparing: In plaats van een nieuw roetfilter te moeten kopen, kan een gereinigd roetfilter worden hergebruikt. Dit kan de kosten voor de klant aanzienlijk verminderen en kan de werkplaats helpen om een concurrerende prijs te bieden.
Verbeterde prestaties: Een gereinigd roetfilter kan de prestaties van een voertuig verbeteren door de uitstoot te verminderen en de brandstofefficiëntie te verbeteren. Dit kan leiden tot meer tevredenheid bij de klant en een betere reputatie voor de werkplaats.
Milieuvriendelijk: Door een roetfilter te reinigen en te hergebruiken, helpt de werkplaats bij het verminderen van afval en draagt zo bij aan het verminderen van de impact op het milieu.
Werken voor collega’s: Niet elk bedrijf zal overgaan tot de aanschaf van een DPF-cleaner. Hierdoor kunt u tegen vaste prijzen de roetfilters van u collega’s spoelen. Ook zijn er vele die contact zoeken met hun onderdelen leverancier om het reinigen van het roetfilter als extra dienst aan te bieden.
Al met al kan het aanbieden van DPF-reinigingsdiensten aan klanten een waardevolle bron van inkomsten zijn voor werkplaatsen en kan het helpen om klanttevredenheid en reputatie te verbeteren. Om te controleren of het voor u interessant is om een DPF-Cleaner aan te schaffen kunt u een rekentool aanvragen. In de pagina link https://wrs-holland.nl/calculatie-dpf-cleaner vindt u een voorbeeld berekening.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top