De rondrijdende one-stop-shop is gevuld met kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Met onze one-stop-shop gaan we onze service uitbreiden door naast de webshop nu ook ons productenpakket op locatie aan te bieden middels onze rijdende winkels.
Glasstech BV

De rondrijdende one-stop-shops: onze rijdende winkels.

Binnenkort komen de eerste Glasstech routeverkopers op locatie met onze one-stop-shop!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De one-stop-shop is gevuld met kwalitatief hoogwaardig gereedschap, equipment en toebehoren voor professionele werkplaatsen waar ruiten van auto’s, trucks, trams, treinen en landbouwvoertuigen gerepareerd en vervangen worden.
Glasstech is al jaar en dag de distributeur in de BeNelux van autoruittechniek. Met de merken Duobond, Scratch Away en Panther Pro verkopen we kwalitatief hoogwaardig gereedschap aan professionele eindgebruikers. Wij voorzien niet alleen onze klanten van de meest geschikte producten maar verzorgen ook zelf de daarbij behorende trainingen. Met onze one-stop-shop gaan we nu de volgende stap maken en onze service uitbreiden door naast de webshop nu ook ons productenpakket op locatie aan te bieden middels onze routeverkopers en hun rijdende winkels.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top