Met trots kondigen we onze recente samenwerking met PartsPoint techniek aan!
WRS Holland

Met trots kondigen we onze recente samenwerking met PartsPoint techniek aan!

Met trots kondigen we onze recente samenwerking met PartsPoint Techniek aan! Aan het einde van het jaar heeft WRS Holland 3 roetfilter spoelmachines geleverd aan PartsPoint techniek, waardoor hun dienstverlening nog breder en toegankelijker wordt.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met trots kondigen we onze recente samenwerking met PartsPoint Techniek aan!

Aan het einde van het jaar heeft WRS Holland nog eens 3 roetfilter spoelmachines geleverd aan PartsPoint techniek, waardoor hun dienstverlening nog breder en toegankelijker wordt. De leveringen vonden respectievelijk plaats bij PartsPoint Techniek Leeuwarden, Helmond/Sittard en in Vilvoorde België.

Dankzij de perfecte combinatie van geoptimaliseerde logistiek van PartsPoint en de snelle, gebruiksvriendelijke roetfilter spoelmachines kan PartsPoint Techniek nu een uitzonderlijke service aanbieden aan al hun klanten. PartsPoint kan zowel roetfilters spoelen voor hun klanten als de machines leveren.

René Wouda heeft persoonlijk gezorgd voor de levering van de machines en uitgebreide instructies om ervoor te zorgen dat PartsPoint Techniek het maximale rendement uit hun investering kan halen. Bij WRS Holland staan we bekend om onze goede ondersteuning, wat betekent dat de geleverde machines altijd in optimale staat blijven werken.

Als u ook opzoek bent naar een roetfilter spoelmachine of het juiste adres om uw roetfilter te laten spoelen neem dan gerust contact op met René Wouda. https://wrs-holland.nl/contact/

#SamenSterk #Partnerschap #RoetfilterSpoelen #Efficiëntie #Klantenservice #WRSHolland #PartsPoint #Roetfilters #Innovatie #roetfilterreinigingsmachine #PartsPointTechniek

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top