Onze nieuwste innovaties zijn Connected Cars (OEM- simkaart van de fabrikant) & Connected hardware (hardware met voertuigdata)  & Connected met uw fleetmanagement software (API).
Rentaltracker B.V.

Onze nieuwste innovaties zijn Connected Cars (OEM- simkaart van de fabrikant) & Connected hardware (hardware met voertuigdata) & Connected met uw fleetmanagement software (API).

Zo kunt u zonder veel moeite uw schadelast beperken, uw rendement verhogen en u focussen op uw core business!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wij verbeteren en ontwikkelen continu onze GPS producten en diensten met maar één doel; u en uw bedrijf optimaal ondersteunen.Middels ons tracking portaal en de juiste GPS producten kunt u uw materieel registreren, monitoren en beveiligen. Zo kunt u zonder al teveel moeite optimaal uw schadelasten beperken, het rendement van uw bedrijf verhogen en u focussen op uw core- business.
Onze nieuwste innovaties zijn:
– Connected Cars (OEM- simkaart van de fabrikant)
– Connected hardware (hardware met voertuigdata)
– Connected met uw fleetmanagement software (API)
Om op de laatste innovaties in te kunnen spelen is de software ontwikkelingscapaciteit van Rental Tracker enorm gegroeid de laatste jaren. Meer dan alleen een verkoper van GPS hardware is Rental Tracker tegenwoordig een heus ICT bedrijf te noemen met inmiddels 40.000 actieve aansluitingen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top