ATC Kennisprogramma bekend
ATC – dé vereniging voor technici

Programma ATC Kennisdome bekend

Verrijk jouw vakkennis in de ATC Kennisdome op Auto Prof!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

𝐖𝐚𝐭𝐞𝐫𝐬𝐭𝐨𝐟 𝐢𝐧 𝐚𝐮𝐭𝐨’𝐬: 𝐝𝐞 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐳𝐢𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧
Adriaan van Broekhoven is al een bekende ANWB‘er! Zijn specialismen zijn waterstof en E-voertuigen, tijdens deze kennissessie behandelt hij de laatste ontwikkelingen rondom waterstof.

𝐙ó 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭 𝐝𝐞 𝐡𝐲𝐛𝐫𝐢𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐰𝐞𝐫𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐅𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐞 𝟏-𝐚𝐮𝐭𝐨
Robby Camps is canbus-specialist en F1-fanaat. Tijdens deze kennissessie gaat hij in op de werking van de hybride ‘powertrain’ van de tegenwoordige Formule 1-auto’s. Hij gaat dieper in op de samenwerking tussen verbrandingsmotor en het hybridesysteem.

𝐇𝐚𝐫𝐝𝐧𝐞𝐤𝐤𝐢𝐠𝐞 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐩 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐬𝐭𝐚𝐩 𝐨𝐩𝐠𝐞𝐥𝐨𝐬𝐭
Iwan is een van dé diagnosespecialisten van Nederland en onlangs nog te zien in een veelbekeken ATC Livestream. Hij ontwikkelde een eigen aanpak waarmee hij zelfs de meest hardnekkige storingen kan oplossen.

𝐓𝐡𝐞 𝐃𝐏𝐅 𝐃𝐨𝐜𝐭𝐨𝐫: 𝐳𝐨 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐫𝐨𝐞𝐭𝐟𝐢𝐥𝐭𝐞𝐫 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐞𝐫 𝐦𝐞𝐞
Darren Darling is in zijn thuisland, het Verenigd Koninkrijk, bekend als ‘the DPF Doctor’. Hij ontwikkelde een methode waarmee je een diesel-roetfilter aanzienlijk langer kunt laten meegaan door preventief een aantal zaken aan te pakken.

𝐄𝐕-𝐭𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐞𝐤: 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐥𝐨𝐞𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐝 𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐰𝐞𝐭𝐠𝐞𝐯𝐢𝐧𝐠 𝐞𝐧 𝐥𝐚𝐚𝐝𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚
Arjan van Doorn schijnt regelmatig zijn licht over de ontwikkelingen bij E-voertuigen en het effect daarvan op de werkplaats. Tijdens deze kennissessie neemt hij je mee in het onderwerp ‘accu-innovaties richting 2030’.

Uitgebreide beschrijvingen en de tijdstippen vind je op verenigingatc.com.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top