Snap-On Tools BV

Snap-on Tools Triton-D10 gecombineerde automotive diagnosetester en labscope opo Auto Prof

Allersnelste Snap-on diagnosetester live te zien op Auto Prof!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Snap-on introduceert de Triton-D10 diagnosetester. De Triton-D10 is de krachtigste, meest intuïtieve en snelste gecombineerde voertuig-diagnose scanner met tweekanaals labscope die Snap-on Tools tot nu toe op de markt heeft gebracht.

De Triton-D10 is specifiek ontworpen voor universele en merkgebonden autobedrijven die snel alle voertuigsystemen willen uitlezen, storingen willen opsporen, elektronische componenten in wil leren en een labscope nodig hebben. In combinatie met Snap-on FastTrack Intelligente Diagnose gefilterde workflow, geverifieerde en bewezen realistische oplossingen en alle voertuiggegevens die nodig zijn om snel tot de juiste oplossing te komen is de Triton-D10 een onmisbaar hulpmiddel voor autotechnici en diagnosespecialisten.

De Triton-D10 heeft een opstarttijd van slechts twee seconden. Dit is mogelijk door onder andere door nieuw ontwikkelde hardware en het nieuwste generatie SMX-besturingssysteem. Dankzij de buitengewone prestaties van deze hardware is het mogelijk geworden om – net als op een smartphone en tablet – op het capacitieve 10 inch touchscreen echt te kunnen swipen en scrollen.

De Snap-on Triton-D10 voert supersnelle code-scans uit en laat hierna een compleet overzicht van het voertuig zien. Met de optie “Alle codes wissen” kunnen de voertuigsystemen snel gereset worden. Vanuit het snelkeuze menu is het mogelijk om op ieder moment snel tussen functies te schakelen zonder terug te hoeven navigeren naar het hoofdscherm.

In combinatie met de meest actuele Snap-on diagnosesoftware heeft de Triton-D10 toegang tot OEM-specifieke voertuigdekking van meer dan 100 voertuigsystemen van bijna 40 autofabrikanten.

– Nieuwste generatie SMX platform
– Opstarttijd van 2 sec.
– Capacitief 10 inch Touchscreen
– Echt ‘scrollen’ en ‘swipen’
– DoIP ingebouwd
– Snelkeuze menu
– Snel schakelen tussen toepassingen
– 5 GHz Wi-Fi
– Over The Air (OTA) Software updates direct op de tester
– Trainingsvideo’s op de diagnosetester

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top