Snap-on Tools viert 100 jaar tijdens Auto prof – AMT Live 2020

Beschrijving

Snap-on Tools bestaat in 2020 honderd jaar en deze mijlpaal zal niet onopgemerkt blijven. De festiviteiten zullen het hele jaar zichtbaar zijn met als hoogtepunten de aanwezigheid op automotive aftermarket vakbeurzen Auto Prof – AMT Live Gorinchem.

100 jaar Snap-on Tools
Op de beursvloer demonstreert Snap-on Tools gereedschap en equipment voor de autobranche met hands-on workshops. Met Snap-on gereedschap kunnen monteurs efficiënter en sneller werken waardoor het rendement in de werkplaats stijgt. Op de stand van Snap-on kunnen bezoekers de tools en equipment ook zelf uitproberen en de voordelen ervaren.

Snap-on EZ-ADAS
Ook zal er uitgebreid aandacht uitgaan naar ADAS kalibratie. Snap-on heeft recent zijn EZ-ADAS Kalibratie Equipment geïntroduceerd. In Gorinchem en Brussel laat Snap-on aan de bezoeker zien hoe eenvoudig en snel ermee gekalibreerd kan worden en hoe innovatief en compact het systeem is. Het volgende is er gedurende de drie beursdagen allemaal te doen op de Snap-on stand.

– Snap-on diagnose– en equipment workshops
– Wallmek speciaalgereedschap demonstraties
– Snap-on Finance, voor als een investering even niet gelegen komt
– Netwerken met Snap-on Experts en collega’s

Naast alle introducties, demonstraties en workshops is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te netwerken en van gedachten te wisselen met Snap-on experts en collega’s. En wie jarig is trakteert! Bezoekers profiteren daarom van speciale beurs-deals die vanwege de honderdjarige verjaardag een dikke gouden rand krijgen. Mis het niet en registreer je nu al gratis als bezoeker!

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top