Traka Automotive introduceert gecertificeerd elektronisch sleutelbeheersysteem
Traka Assa Abloy Nederland

Traka Automotive introduceert gecertificeerd elektronisch sleutelbeheersysteem

Speciaal voor de Nederlandse automotive markt presenteert Traka op de Auto Prof Vakbeurs, een sleutelbeheersysteem dat aan de strenge eisen van de Nederlandse verzekeraars voldoet.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gorinchem, 19 april 2022 – Speciaal voor de Nederlandse automotive markt presenteert Traka op de Auto Prof Vakbeurs, een sleutelbeheersysteem dat aan de strenge eisen van de Nederlandse verzekeraars voldoet. De Auto Prof Vakbeurs is een driedaags evenement waar automotive Nederland bijeenkomt.

Binnen automotive bedrijven wisselen voertuigsleutels veelvuldig van gebruiker en daarbij vertegenwoordigen ze al snel een substantiële waarde. Niet voor niets worden er strenge eisen aan het beheer en de opslag van voertuigsleutels gesteld. Nederlandse verzekeringsmaatschappijen eisen dat deze sleutels worden bewaard in een kast – of beter gezegd kluis – die EN-14450-S2 is gecertificeerd. Geen enkel elektronisch beheersysteem voldoet aan deze eis, tot vandaag. Want vandaag heeft Traka haar eerste gecertificeerde sleutelbeheerysteem gepresenteerd op de Auto Prof in Gorinchem.

Dit zeer solide systeem is een uitkomst voor automotive bedrijven in Nederland. Zo hebben zij de mogelijkheid om de voertuigsleutels veilig en verantwoord te beheren. Waarbij altijd te achterhalen is wie, waar en wanneer welke voertuigsleutel heeft uitgenomen. De systemen zijn lokaal, in een netwerk of in de cloud te beheren, waarbij het ook mogelijk is dat sleutels tussen verschillende vestigingen kunnen reizen. Niet alleen het beheer bespaart veel tijd, ook het dagelijkse zoeken naar sleutels is verleden tijd.

Traka is de marktleider in geautomatiseerd sleutelbeheer en is onderdeel van ASSA ABLOY, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van toegangsoplossingen. Traka bedient vele marktsectoren met hun generieke oplossingen. Echter voor de Automotive sector is er een branche specifieke oplossing ontwikkeld. Deze is gebaseerd op de in de Verenigde Staten zeer succesvolle sleutelbeheeroplossingen van KEYper systems. In 2019 is KEYPer Systems overgenomen door Traka en zijn de oplossingen geïntegreerd.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top