Visomax Finish Station LED op Auto Prof 23
Teamwise PDR & More B.V.

Visomax Finish Station LED op Auto Prof 23

Teamwise PDR & More ook voor een mooie finish

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Visomax Finish Station LED
PDR of GPR werkzaamheden kunnen van invloed zijn op de lak en om de effecten daarvan te reduceren of zelfs helemaal te elimineren presenteert Teamwise op Auto Prof 23 ook het Visomax LED Finish Station. Het Finish Station LED is een mobiele polijst-/lichtunit waarin alle Visomax polijst en poetsproducten en -apparatuur hun plek hebben en waarmee de technicus het werkgebied kan uitlichten om de lak perfect te herstellen.
Het Visomax Finish Station is een gebruikersgericht product. Het combineert zowel esthetiek, efficiëntie, kwaliteit als arbeidsveiligheid. Het modulair ontworpen systeem houdt de werkplek schoon en maakt een eenvoudige en ergonomische bediening van de aangesloten gereedschappen mogelijk.
Vooral het innovatieve LED-licht is uitgerust met twee verschillende kleurtemperaturen om optimale lichtomstandigheden op de werkplek te garanderen. Ze verbeteren de lichtomstandigheden van de finishzone in elke spuiterij enorm en maken een snelle en effectieve visuele lokalisatie van de oppervlaktedefecten door de technicus mogelijk.
Visomax Sandinator
De Visomax Sandinator, in cord en cordless uitvoering zijn handzame, lichte en geluidsarme machines voor de zeer fijne afwerking van kleine lakdefecten. Links- en rechtshandige technici kunnen de machines dankzij de slimme dubbele schakelmethodiek op verschillende wijzen vasthouden en bedienen. Bij de cordless uitvoering kan een lader met magneetbevestiging worden gebruikt die vanzelfsprekend op het Visomax LED Finish Station bevestigt kan worden. Licht schuren en polijsten in combinatie met de Visomax Prometheus polijstpasta geeft een perfecte finish van de GPR/PDR job.
Bezoekers van Auto Prof 2023 kunnen de GPR en Visomax demo’s van Teamwise PDR & More live meemaken!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top