Easyfairs en AMT verlengen en vernieuwen samenwerking voor Auto Prof: Easyfairs richt op beurs en AMT op kennisprogramma

Nationale vakbeurs in Gorinchem gaat verder onder de naam Auto Prof

GORINCHEM – De vakbeurs Auto Prof en het vakblad AMT hebben hun samenwerking verlengd. Echter wel in een nieuwe opzet: Easyfairs is verantwoordelijk voor de beurs en AMT is uitsluitend verantwoordelijk voor het kennisevent AMT Live. In 2017 is het partnership tussen beide partijen opgestart, waarbij de vakbeurs Auto Prof en het kennisevent AMT Live werden samengevoegd tot Auto Prof – AMT Live. De samenwerking is verlengd voor minimaal één jaar, met de intentie voor een periode van drie jaar. Ook maakt Easyfairs bekend dat het event per direct verder gaat onder de ‘nieuwe’ naam Auto Prof.

“Sinds de samenwerking met AMT heeft de beurs Auto Prof een kwaliteitsimpuls gekregen. AMT staat bekend om haar expertise in het aanbieden van kennissessies en heeft die naam meer dan waar gemaakt tijdens de afgelopen edities. AMT vormt een waardevolle toevoeging aan de beurs, want de tijd dat een bezoeker enkel een beurs bezoekt om te netwerken en relaties te onderhouden is voorbij. Daarom zijn exposanten en bezoekers zo te spreken over de samensmelting tussen Auto Prof als vakevent en AMT Live als kennisevent. Er is één sterk platform ontstaan waar automotive professionals onder één dak op één moment kunnen netwerken, innovaties ontdekken en kennis opdoen. AMT focust zich op het kwalitatieve kennisprogramma en wij richten ons volledig op het doorontwikkelen van het beursconcept”, zegt Floris Valk, Head of Events Automotive bij Easyfairs.

Ook Esther Scholten reageert namens AMT enthousiast op de nieuwe samenwerking: “Wij kijken met veel tevredenheid terug op de afgelopen drie jaar. De automotive professional mag – zoals ze van ons gewend zijn – verwachten dat we alles-op-alles zetten om professionals met elkaar te verbinden en hen vooruit te helpen op het gebied van techniek en ondernemen. In de nieuwe opzet kan het AMT team zich nog beter focussen op de kwaliteit van de kennissessies binnen onze AMT Live omgeving. We gaan weer vier kennistheaters vullen met tenminste 16 unieke kennissessies per dag.”

Het vak- en kennisevent Auto Prof is sinds dit jaar een nationaal evenement met één editie per jaar in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens de afgelopen editie op 11, 12 en 13 februari 2020 kwamen in totaal 11.209 automotive professionals op het event af. De eerstvolgende editie van Auto Prof is op 9, 10 en 11 februari 2021 in Gorinchem.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top