Terugblik 2023: het kennisprogramma

De kennissessies. Een vast onderdeel op de beurs. Zo ook op Auto Prof 2023. Dagelijks werden er vijftien sessies aangeboden verdeeld over drie kennisdomes. En wat was de belangstelling voor het kennisprogramma dit jaar weer groot! 

In Dome A kwamen onderwerpen als APK, 12 maanden wettelijke garantie en elektrisch rijden aan bod. De RDW maakten een tour langs de recente en toekomstige wijzigingen van de APK en Marina van Helvoort van E-division en het EV kenniscentrum besprak met de volle zaal de toekomst van de elektrische mobiliteit. 

Bertels Fotografie -3

Dataspecialist van BOVAG, Jan-Willem van der Linden, gaf een sessie over SERMI en Arjan Marsman vertelde de garagisten graag meer over online zichtbaarheid als autobedrijf in Dome B.  Dome C werd bijna volledig verzorgd door ATC met interessante kennissessies over autonoom rijden, waterstof, alternatieve brandstoffen en natuurlijk EV. Ook Motor-Parts gaf hier elke dag om 19:30 uur sessies die volle zalen trokken. Kortom, het was weer een succes! 

Volgend jaar keert het kennisprogramma uiteraard weer terug op een verrassende nieuwe locatie, maar met de vertrouwde kwaliteit. Heb je dit jaar een onderwerp gemist? Over een aantal maanden sturen wij een enquête waarin je ons kan laten weten welke onderwerpen je graag behandeld ziet worden in het kennisprogramma. Of laat het ons weten op social media! 

Tot volgend jaar! 

Bertels Fotografie -1

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top