Terugblik 2023: het schadeherstelplein

Auto Prof 2023 opende drie weken geleden de deuren. Dankzij onze exposanten en partners stond de beurs er prachtig bij en werd het een succes. In drie dagen tijd werd de beurs bezocht door ruim 7500 professionals. Iedere twee weken blikken wij terug op Auto Prof 2023. Deze eerste keer blikken we terug op het nieuwe schadeherstelplein!

Schadeherstel was de afgelopen jaren onderbelicht op Auto Prof. Tijd om daar verandering in te brengen! In 2023 introduceerde wij het schadeherstelplein. Lakken, polijsten, spuiten en natuurlijk repareren stonden hier centraal. Zowel in het aanbod als demonstraties. 

Op het schadeherstelplein stond een spuitcabine van USI-Nederland/PH Service. Het duurde maar liefst vijf dagen om de spuitcabine op te bouwen voor de beurs, maar dat was het waard! De spuitdemonstraties van Wanda by AkzoNobel en E-coatings werden druk bezocht en nadien konden bezoekers zelf hun spuitkunsten laten zien in de VR-spuitcabine op de stand van Wanda. Ook bij SLB – Schuren, Lakken en Beschermen kon je zelf aan de slag. 

Verder verzorgde Glasstech ruitreparatie demonstraties, gaf Kent Nederland bumperreparatie demonstraties en transformeerde Velgen Prof en PimpYwheels gedateerde velgen in velgen met een eigentijdse of unieke look. 

Ook Teamwsie PDR & More was dit jaar aanwezig op het schadeherstelplein. Johan Schoonhoven namens Teamwise: “De demonstraties van de Glue Pull Repair (GPR) techniek en het verwijderen van lakoneffenheden op carrosseriedelen op het Visomax LED Finish station trokken veel belangstelling. De stand was continue druk, vooral met bezoekers die gericht zochten naar informatie over GPR en lakcorrectie. Het was voor ons zeer de moeite waard”.

Één ding is zeker, het schadeherstelplein keert terug in uitgebreide vorm. Denk aan kunststof- en interieurreparaties, gereedschap voor schadeherstel en natuurlijk ook uitbreiding van de dit jaar aanwezige segmenten. Tot Auto Prof 2024! 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top